Pullman boxspring front 1813 x 1360

Boxspring 240x200

Als het over een goede nachtrust gaat, kan ruimte een sterk bepalende factor zijn. Zeker als u samen met een bedpartner slaapt, kunnen beweging of warmtebeleving een aanzienlijke impact hebben.

Boxspring 240x200

Voor goede nachtrust kan voldoende ruimte een sterk bepalende factor zijn. Dat is ook zeker het geval als u samen met een partner in hetzelfde bed slaapt. Warmtebeleving of bewegingen kunnen daarbij een aanzienlijke impact hebben. Een boxspring 240x200 is daarom de ideale oplossing. Als u een grote slaapkamer heeft, of voldoende ruimte wil vrijmaken voor een extra groot bed, is de boxspring 240x200 een heerlijk groot bed om in te slapen. Het bed 240x200 is ook verkrijgbaar in andere lengtes, bijvoorbeeld de kingsize Pullman 240x220 boxspring of een boxspring 240x210.

Groot, groter, grootst!

Als u besluit om een boxspring 240x200 aan te schaffen, worden er twee boxsprings van 120x200 naast elkaar geplaatst, om samen een royaal groot kingsize bed van 240x200 te vormen. Net zoals bij alle andere Pullman boxsprings stelt u de onderdelen van uw bed samen volgens uw eigen persoonlijke voorkeur. Denk aan materialen van pootjes en de bekleding van de boxspring in verschillende kleuren. Van tijdloos klassiek tot hip en trendy.

De perfecte boxspring 240x200 kiezen

Als u een boxspring 240x200 gaat aanschaffen, kijk de Pullman slaapprofessinonal samen met u naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarnaast spelen lengte, lichaamsvorm en gewicht een grote rol bij het kiezen van het juiste bed 240x200. Heeft u het snel warm, of merkt u dat u het eerder koud heeft in bed? Of misschien slaapt u graag wat steviger? Met al deze elementen houden we graag rekening. Ook met andere belangrijke aspecten houden we rekening, zoals allergie├źn of blessuregevoelige lichaamsdelen. Al deze persoonlijke elementen hebben namelijk een aandeel in wat voor u de beste matraskeuze is. Daarom bieden we bij Pullman een uitgebreide keuze aan voor uw boxspring 240x200. Elk lichaam is namelijk uniek en verdient daarom de beste ondersteuning op maat.

De basis van elk bed

De boxspring wordt gezien als de basis van uw bed. En terecht, want naast de ergonomische steun voor de matras is het ook een zichtbaar onderdeel van uw bed. Daarnaast kunt u de meubelstof kiezen en kunt u zelf bepalen op welke poten uw boxspring staat. Als twee boxsprings naast elkaar worden geplaatst, ontstaat er een overgang tussen de twee boxsprings: een naad. Mensen die graag het midden van het bed opzoeken, kunnen hier last van hebben. Daar hebben we bij Pullman iets op bedacht: wij ontwikkelden boxsprings die van zij tot zij geveerd zijn. Zo sluiten de boxsprings naadloos op elkaar aan en kunt u ongestoord in het midden slapen, welterusten!

Vragen over de boxspring 240x200?

Heeft u advies nodig over de boxspring 240x200? Of heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak met uw Pullman dealer. Ze helpen u graag bij uw keuze en zorgen voor een nauwkeurige montage en installatie van uw Pullman 240x220 kingsize boxspring bij u thuis.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen