Pullman boxspring Orlando 1813 x 1360

Boxspring 240x210

Een royaal groot bed biedt een zee aan ruimte om zowel volledig uitgestrekt in de breedte (overdwars) als in de lengte te slapen. Vindt u het prettig om ongestoord te kunnen bewegen in bed? En bewegen u en uw partner sowieso veel tijdens het slapen? In een 240x210 boxspring stoort u elkaar veel minder.

Boxspring 240x210

Een boxspring 240x210 biedt een zee aan ruimte om zowel volledig uitgestrekt in de breedte als in de lengte te slapen. Vindt u het prettig om ongestoord te kunnen bewegen in bed? En bewegen u en uw partner sowieso veel tijdens het slapen? In een 240x210 boxspring stoort u elkaar veel minder en kunt u van een heerlijke nachtrust genieten, zonder wakker te worden van een draaiende of beweeglijke partner. Tegenwoordig slapen we in veel grotere bedden dan ongeveer vijftig jaar geleden. Een bed van 160x200 of 180x200 wordt gerekend als standaard in de gemiddelde westerse slaapkamer. Een queensize boxspring van 200x200 is al groot, maar als u het echt groots wil aanpakken, dan is een boxspring 240x210 echt iets voor u.

De boxspring 240x210 combineren

Pullman combineert twee twijfelaars of boxsprings van 120x210 tot deze mooie ruimtelijke maat. U heeft de keuze om de boxsprings op te laten bouwen uit rand tot rand geveerde boxen. Hierdoor kunt u over de gehele breedte van de boxspring genieten van dezelfde ondersteuning en ondervindt u geen vervelende naad of overgang in het midden bij uw boxspring 240x210.

Puur Nederlands vakmanschap

Een team van gekwalificeerde vakmensen bouwt uw boxspring 240x210 geheel op eigen bodem: hier in Nederland. De Pullman fabriek staat in een uitgestrekt groen gebied, omgeven door natuur, molens, koetjes en kalfjes. Alle ingrediƫnten van uw Pullman product bevinden zich lekker dichtbij. Dit heeft voor u het voordeel dat u veel persoonlijke keuzes kunt maken. Hierdoor kunt u het bed helemaal af te stemmen met uw smaak en slaapkamerinrichting. De afstand tussen u en de makers van uw Pullman is klein. Samen met uw Pullman slaapprofessional kunt u elk onderdeel van uw Pullman boxspring samenstellen. Het boxspringtype, de poten, het hoofd -en/of voetbord en een breed scala aan meubelstoffen in verschillende texturen, kleuren en kwaliteiten. Zo creƫert u zelf het bed waarin u uw mooiste dromen beleeft, ook wanneer u nog wakker bent.

Uw boxspring 240x210 kiezen

Voldoende slapen is gezond, neem daarom grondig de tijd om de juiste keuzes te maken. Pullman dealers bieden u hiervoor de nodige inspiratie in de zorgvuldig ingerichte showrooms. Naast professioneel advies en creatieve inspiratie, regelen zij ook de vakkundige installatie van uw Pullman bij u thuis. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de Pullman dealer ruim de tijd heeft om al uw vragen te beantwoorden? Plan dan vooraf een afspraak in bij de winkel van uw keuze. Tip: bij een Pullman premium shop heeft u de meest uitgebreide keuze in alle mogelijke modellen en kwaliteiten. Voor het beste advies op maat en uw ideale bed kan het dus de moeite zijn om iets verder te kijken voor uw boxspring 240x210.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen