Droommeubel

Sinds 1988 is Droommeubel dé speciaalzaak voor bedden. U kunt er terecht voor letterlijk alles op het gebied van bedden en slaapsystemen. Bij dit familiebedrijf staat persoonlijke aandacht en ouderwetse service bovendien voorop.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Zilverenberg 39
  • 5234 GL S-HERTOGENBOSCH

Locatie

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Droommeubel?

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Droommeubel reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Droommeubel in S-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van S-Hertogenbosch? Deze beddenwinkel in S-Hertogenbosch, Noord-Brabant biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Droommeubel voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s S-Hertogenbosch, Meerwijk, Dieskant, Engelen, Crèvecoeur, De Hambaken, De Donk, Oud-Empel en Orthen bent u bij Droommeubel in S-Hertogenbosch aan het juiste adres. Droommeubel is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Droommeubel over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Droommeubel is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Droommeubel heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor langemensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Droommeubel in S-Hertogenbosch.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen