Pullman merkwaarden Richard

Dutch Dream Alphen aan den Rijn

Uitgerust wakker worden in een fijn comfortabel bed: een betere start van de dag is er niet. Wij bieden slaapoplossingen die passen bij uw lichaam. Onze slaapspecialisten nemen de tijd voor u en inventariseren uw slaaphouding, voorkeuren en gezondheid om u zo te helpen het best passende bed te vinden. Kom in alle rust proefliggen en het Pullman assortiment ervaren in onze winkel. Puur Nederlands vakmanschap met een subliem ligcomfort. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseurs alle tijd hebben om u te voorzien van een professioneel advies? Plan dan online alvast uw bezoek aan onze winkel, wanneer het u uitkomt.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Euromarkt 103
  • 2408 BD ALPHEN A.D. RIJN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Dutch Dream Alphen aan den Rijn?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Dutch Dream Alphen aan den Rijn reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Dutch Dream in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Alphen aan den Rijn? Deze beddenwinkel in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Dutch Dream Alphen aan den Rijn voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Alphen aan den Rijn, Hoge zijde, Molenwetering, Oudshoorn, Lage Zijde, Kerk en Zanen, Brendrecht, Ridderbuurt en Zegersloot bent u bij Dutch Dream in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Dutch Dream Alphen aan den Rijn is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Dutch Dream Alphen aan den Rijn over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Dutch Dream Alphen aan den Rijn is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Dutch Dream Alphen aan den Rijn heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Dutch Dream in Alphen aan den Rijn.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen