Hartman Bedden

Ervaar het Pullman assortiment bij Hartman Bedden. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Tinnegieter 5
  • 9502 EX STADSKANAAL

Locatie

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Hartman Bedden?

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Hartman Bedden reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Hartman Bedden in Stadskanaal, Groningen

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Stadskanaal? Deze beddenwinkel in Stadskanaal, Groningen biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Hartman Bedden voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Stadskanaal, Vleddermond, Ceresdorp, Vledderveen, Ter Maarsch, Vledderhuizen, Buinen en Horsten bent u bij Hartman Bedden in Stadskanaal aan het juiste adres. Hartman Bedden is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Hartman Bedden over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Hartman Bedden is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Hartman Bedden heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Hartman Bedden in Stadskanaal.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen