De alles-in-één oplossing voor totaal slaapcomfort. Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort maar niet zelf wilt zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en Comfort Topper, zijn er de Pullman Express modellen. Bewezen combinaties die geen enkele concessie doen aan het comfort en de kwaliteit waar Pullman voor staat. De Pullman Express stoffering, uitgevoerd in een rijke structuurstof, biedt een keuze uit zeven verschillende sfeerkleuren. Beide Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering. Pullman Express, dat is zorgeloos slaapcomfort met oog voor uw smaak, voor een attractieve alles-in-eenprijs.
Het hoofdbord Pullman Express heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de bedmaat. 
De Pullman Express boxspringcombinatie is verkrijgbaar vanaf € 2.499,-. Elektrisch verstelbaar vanaf € 3.499,-
Gebruik bluetooth connection: bedien uw bed met uw smartphone of tablet.

U heeft ruime keus uit prachtige stoffen

Een Pullman kan in vele bijzondere stoffen worden uitgevoerd. Ieder stof met zijn eigen unieke eigenschappen. Expressief of ingetogen. Modern of juist klassiek. Laat uw fantasie de vrije loop.

Kumia
100 white
Kumia
200 taupe
Kumia
300 beige
Kumia
400 brown
Kumia
500 antracite
Kumia
600 black
Tresor
100 midnight
Tresor
200 silver
Tresor
500 taupe
Tresor
800 antracite
Kabella
100 antracite
Kabella
200 light grey
Kabella
300 blue

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje. Ook bieden we bedbanken voor het opbergen van beddengoed en dekbedden. Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Voetenbank Yukon
Nachtkastje Ontario Linea
Retro poot
Stalen poot, conisch
Stalen poot, zwart chroom
Houten poot, rechthoekig
Stalen poot, conisch
Cilindrische poot
Kunststof poot, cilindrisch
Houten voetelement
Bedlamp
Private light

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Pulmann Express matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Pullman Express matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Pullman Express matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.