PM_website_actie_banner-1 (2)

Draadloze Pullman bluetooth speaker cadeau

Nederlands vakmanschap • Handgemaakt comfort •
Bewezen kwaliteit

Uw lichaam is uniek en verdient een optimale ondersteuning wanneer u slaapt. Hoe wilt u 's ochtends ontwaken? Ga het sublieme ligcomfort van de Pullman Silverline en Goldline matrassen ervaren bij de Pullman dealer in uw regio.

Plan uw bezoek

Online uw bezoek plannen

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de specialisten in de winkel ruim de tijd voor u hebben, plan dan online uw bezoek, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst en u kunnen voorzien van hun onverdeelde aandacht.

De eerste 200 geplande bezoeken ontvangen bij aanschaf van een Pullman product een Pullman bluetooth speaker cadeau. U vindt de winkel in uw regio eenvoudig via de "vind een winkel"-knop rechtsboven of via de dealer locator onderaan deze pagina. Winkel van uw keuze gevonden? Klik op “bezoek plannen” en plan uw bezoek in.

Actievoorwaarden
De eerste 200 deelnemers die n.a.v. een online gemaakte afspraak in de winkel een Pullman product hebben aangekocht, ontvangen een draadloze Pullman bluetooth speaker cadeau. De bluetooth speakers zullen eind september door Pullman naar de deelnemers worden verzonden. Voor de actie geldt één bluetooth speaker per order/ huisadres.

Pullman Silverline vanaf € 799,-

Subliem slapen

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt. U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen. Met een honingraat- of InSide pocketinterieur en bekleed met een mix van wol, katoen en zijde staat de Pullman matras Silverline garant voor een heerlijk slaapcomfort, jaar in, jaar uit.

Ontdek Silverline

Pullman Goldline vanaf € 1.249,-

Pure perfectie

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras. U verdient goud. Met de luxe damast stoffering en gezoneerd pocketvering-interieur met elektrothermisch nageharde veren zorgen de Goldline matrassen voor een ervaring van pure weldadige luxe. Heerlijk wegdromen…

Ontdek Goldline

Binaural beats voor een herstellende diepe slaap

Komt u maar moeilijk in slaap ‘s avonds? Vaak zit uw hoofd nog vol met gedachten en ligt urenlang piekeren al snel op de loer. Met de draadloze Pullman bluetooth speaker op uw nachtkastje en een binaural beats playlist op uw mobiel, valt u geleidelijk en ontspannen in een herstellende diepe slaap. Tip: zorg ervoor dat u kiest voor binaural beats met een frequentie van 0-4 Hertz voor een optimale ontspanning en herstellende diepe slaap. Deze deltagolven zitten namelijk op dezelfde frequentie als uw hersenen wanneer deze in een diepe slaap zijn verzonken. Uw hersenen zullen de golven oppikken en zich aanpassen aan dezelfde frequentie. Droom zacht…

Vind uw Pullman dealer
1200x628 PM BTS-1

Draadloze Pullman bluetooth speaker cadeau*

Ontvang deze mooie Pullman 5W draadloze bamboe speaker

Specificaties: 5.0 Draadloze ABS speaker met bamboe behuizing en een oplaadbare 2000 mAh Li-Ion batterij. Output data: 4 Ohm, 5W x2. Speeltijd wanneer volledig opgeladen; 4 uur bij 70% van het volume, laadtijd 3 uur. Formaat: 14X4,6X5,0 cm.

*Zie de actievoorwaarden op deze pagina.

Vind uw Pullman dealer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen