HILD_PM_Wintercampagne_1

Nu tijdelijk tot €500 voordeel op een hoofdbord

De kunst van ultiem slaapcomfort beheerst Pullman al generaties lang. De matrassen en boxsprings, handgemaakt met finesse en hoogwaardige materialen voor ondersteuning op maat. Een nachtrust die u in de zevende hemel laat zijn.
Plan uw bezoek bij de Pullman dealer in uw regio en vraag naar de voorwaarden.

Plan uw bezoek

Online uw bezoek plannen

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de specialisten in de winkel ruim de tijd voor u hebben, plan dan online uw bezoek, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst en u kunnen voorzien van hun onverdeelde aandacht.

Tot €500 voordeel op een hoofdbord

De kunst van ultiem slaapcomfort

Van 16 december 2022 t/m 13 februari 2023 ontvangt u tot €500 voordeel op een hoofdbord, bij aanschaf van een tweepersoons boxspringcombinatie uit het geselecteerde Pullman assortiment. Vraag naar de voorwaarden bij uw Pullman dealer.

Ontdek de Pullman hoofdborden

Gratis draadloze Pullman bluetooth speaker

Plan uw bezoek online

De Pullman dealer reserveert graag de tijd voor gedegen advies. Plan daarom alvast uw bezoek, zodat de Pullman slaapprofessional op de hoogte is van uw komst. Heeft u uw bezoek online gepland? Dan ontvangt u een draadloze Pullman bluetooth speaker bij aankoop van een Pullman product naar keuze.

Ontdek de Pullman matrassen

Binaural beats voor een herstellende diepe slaap

Komt u maar moeilijk in slaap ‘s avonds? Vaak zit uw hoofd nog vol met gedachten en ligt urenlang piekeren al snel op de loer. Met de draadloze Pullman bluetooth speaker op uw nachtkastje en een binaural beats playlist op uw mobiel, valt u geleidelijk en ontspannen in een herstellende diepe slaap. Tip: zorg ervoor dat u kiest voor binaural beats met een frequentieverschil tussen 0-4 Hertz voor een optimale ontspanning en herstellende diepe slaap. Deze deltagolven bewegen namelijk met een gelijkaardig frequentieverschil als uw hersenen wanneer deze in een diepe slaap zijn verzonken. Uw hersenen zullen de golven oppikken en zich aanpassen. Droom zacht…

Vind uw Pullman dealer
1200x628 PM BTS-1

Draadloze Pullman bluetooth speaker cadeau*

Ontvang deze mooie Pullman 5W draadloze bamboe speaker

Specificaties: 5.0 Draadloze ABS speaker met bamboe behuizing en een oplaadbare 2000 mAh Li-Ion batterij. Output data: 4 Ohm, 5W x2. Speeltijd wanneer volledig opgeladen; 4 uur bij 70% van het volume, laadtijd 3 uur. Formaat: 14X4,6X5,0 cm.

*Zie de actievoorwaarden op deze pagina.

Vind uw Pullman dealer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen