janzen_pullman

JANZEN giftset cadeau

Ontvang bij aankoop van een Pullman Silverline, Goldline of Original matras, per lighelft, een JANZEN giftset cadeau. Dit pakket bestaat uit 7 verkwikkende verzorgingsproducten voor uw lichaam en huid.

Vind de Pullman speciaalzaak in uw regio

Online uw bezoek plannen

Wilt u ervan verzekerd zijn dat de specialisten in de winkel ruim de tijd voor u hebben, plan dan online uw bezoek, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst en u kunnen voorzien van hun onverdeelde aandacht. Het juiste ligcomfort is namelijk voor iedereen verschillend en afhankelijk van lichaamsbouw, persoonlijke voorkeuren en eventuele specifieke slaapgerelateerde klachten.

JANZEN Wellness pakket cadeau bij aankoop van een Pullman matras

Extra verzorging voor uw meest kostbare bezit

Van 6 april tot en met 31 mei 2023 krijgt u bij aankoop van een Pullman Silverline, Goldline of Original matras, per lighelft, een JANZEN wellness pakket cadeau. Dit heerlijke verwenpakket bevat 7 verschillende verzorgingsproducten die uw lichaam en huid een extra boost geven. Vraag de Pullman beddenspeciaalzaak in uw regio naar meer info en voorwaarden.

Ontdek de Pullman Goldline matrassen

Draadloze Pullman bluetooth speaker cadeau

Plan uw bezoek online

De Pullman dealer reserveert graag de tijd voor gedegen advies. Plan daarom alvast online uw bezoek, zodat de Pullman slaapprofessional op de hoogte is van uw komst. Heeft u uw bezoek online gepland? Dan ontvangt u een draadloze Pullman bluetooth speaker bij aankoop van een Pullman product naar keuze.

Ontdek de Pullman Silverline matrassen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen