Boxspring Pullman Express Leeds

Pullman Express

Waar comfort en voordeel samenkomen. Profiteer van de unieke Pullman beleving, aan een voordelige setprijs. In slechts vier eenvoudige stappen stelt u uw eigen Pullman Express boxspringset samen, met keuze uit de bestsellers van het Pullman Silverline assortiment.

In vier stappen naar uw Pullman Express

1. Selecteer uw matras. U heeft de keuze tussen een honingraat pocketvering matras of InSide pocketvering matras.
2. Kies voor een vlakke of elektrische verstelbare boxspring.
3. Bepaal het comfort van uw topdekmatras. U heeft de keuze tussen vier toppers uit het Pullman Silverline assortiment.
4. Werk af met het hoofdbord, de bekleding en de pootjes die passen bij uw stijl.

Product

Express London

De Pullman Express London combineert comfort en voordeel met stijl. Het hoofdbord London is elegant genopt en heeft een hoogte van ca. 107 cm. Het hoofdbord is aan beide zijden 3 cm breder dan de maat van de boxspring. U stelt uw Pullman Express boxspring London naar wens samen in 4 eenvoudige stappen.

Bekijk Express London
Product

Express Liverpool

De Pullman Express Liverpool heeft nét dat ietsje meer. Het hoofdbord Liverpool heeft een mooie, strak afgewerkte opstaande stikrand en een hoogte van ca. 107 cm. Het hoofdbord is aan beide zijden 3 cm breder dan de maat van de boxspring. U stelt uw Pullman Express boxspring Liverpool naar wens samen in 4 eenvoudige stappen.

Bekijk Express Liverpool
Product

Express Leeds

De Pullman Express Leeds is rechtdoorzee. Geen toeters en bellen, gewoon goed slapen. Tijdloos design, met een no-nonsense karakter. Het strakke hoofdbord Leeds heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de maat van de boxspring. U stelt uw Pullman Express boxspring Leeds naar wens samen in 4 eenvoudige stappen.a

Bekijk Express Leeds

Een Pullman Express boxspring kopen

Waarom wilt u een Pullman Express boxspring kopen? Het antwoord op die vraag is simpel: omdat u zonder veel keuzestress extra voordelig kunt slapen op een echte Pullman! We omschrijven het graag als het punt waar comfort en voordeel samen komen. Met de Pullman Express boxspring kunt u in vier eenvoudige stappen uw boxspringbed samenstellen. We hebben enkele keuzes al voor u gemaakt op basis van onze ervaring. Zo behoudt u gemakkelijk het overzicht. Uiteraard staan onze Pullman dealers u graag bij met raad en advies.

Uw Pullman Express boxspring kiezen

Bij Pullman heeft u veel verschillende keuzes. Een luxe, dikke boxspring kan naar keuze vast of verstelbaar worden gemaakt. Het wordt afgewerkt met mooi gestoffeerde meubelstoffen uit de Iseo, Como of Garda collectie. Om de bedbodem als basis van uw bed precies de uitstraling te geven die past bij uw interieurstijl, kiest u uit een selectie poten die uw boxspring-look afwerken.

Het Pullman Express boxspring hoofdbord kiezen

Bij Pullman selecteerden we drie mooie en onderscheidende hoofdborden voor u. Dit zorgt ervoor dat het boxspringbed perfect past in het interieur van uw slaapkamer. Kies welk model aansluit bij uw smaak en selecteer de meubelstof die de look van uw slaapruimte compleet maakt.

Uw Pullman Express boxspring matras kiezen

Een Pullman Express boxspring is standaard uitgerust met een 21 centimeter dikke pocketveren matras. Om u goede ondersteuning te bieden, is dit Pullman Express matras uitgerust met een in zeven zones onderverdeeld pocketveren interieur. Zowel uw hoofd, schouders, lenden als heupen worden hierdoor steeds correct ondersteund dankzij de ergonomische opstelling. De pocketveren staan opgesteld in een ‘honingraatstructuur’. Dit betekent dat de veren afwisselend in elkaar geschrankt staan opgesteld. Daardoor voelt u volledige ondersteuning.

Pullman Express Luxe Matras

Het is mogelijk om te kiezen voor de Pullman Express Luxe Matras. In dat geval wordt de 21 centimeter dikke matras voorzien van Pullmans onovertroffen Inside Pocket interieur. Dit unieke interieur is uitgevonden door Pullman. Een kleinere veer wordt in een grotere veer geplaatst. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam op ieder moment van de nacht en bij iedere beweging die u maakt, de juiste tegendruk biedt. Een Pullman Express matras wordt afgewerkt met een mooi gestoffeerde meubelstof uit de Iseo, Como of Garda collectie.

Kies een Pullman Express comforttopper

De spreekwoordelijke kers op de taart van uw ligcomfort wordt geboden door het Pullman Express topdekmatras. Standaard wordt de topper voorzien met een vulling van goed ondersteunend comfortschuim. Een andere optie is om het ligcomfort soepeler te maken door te kiezen voor een latex, natuurlatex of een pocketveren topdekmatras. Alle Pullman comforttoppers zijn verkrijgbaar met split, deze optie zorgt ervoor dat u de matrassen in combinatie met een elektrisch verstelbare Pullman boxspring kunt gebruiken. De comforttopper kunt u kiezen als twee aparte delen of als een groot geheel. U kunt het topdekmatras ook gemakkelijk opmaken, keren en ventileren. Dit maakt uw Pullman Boxspring Express écht compleet.

De afmetingen van uw Pullman Express boxspring

De Pullman Express boxspring is verkrijgbaar in de afmetingen 160x200 en 180x200. Optioneel kan deze combinatie ook voor u gemaakt worden in de lengtemaat 210 centimeter of 220 centimeter. We raden u aan om het bed steeds 20 centimeter langer te kiezen dan de lichaamslengte van de langste persoon die in het bed slaapt. Een voorbeeld hiervan kan een boxspring 160x220 of een boxspring 180x220 zijn. Zo is er altijd voldoende ruimte om uitgestrekt en ontspannen in het een Pullman Express boxspring te kunnen liggen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen