Pullman Silverline Matras

Pullman boxsprings Silverline & Goldline

Het vooruitzicht van een weldadige nachtrust, daar kunt u zich op verheugen. Na een fysiek en emotioneel inspannende dag is dit uw moment om te koesteren. De behaaglijkheid die Pullman heet. Eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering. De wereld mag morgen weer beginnen. Nu heerst alleen ontspanning, rust en beslotenheid. Want zodra u uw bed instapt, weet u het. Dit is mijn Pullman.

Product

Virginia

De Pullman Virginia heeft een prachtig kader om het hoofdbord dat op een schilderij lijkt. Pullman Virginia bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Virginia

Hoofdbord Virginia is ca. 117 cm hoog, ca. 12 cm dik en is aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat.

Bekijk Virginia
Product

Nashville

Pullman Nashville heeft een luxueus hoofdbord met verticale banen. Pullman Nashville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Nashville.

Hoofdbord Nashville is ca. 120 cm hoog, ca. 15 cm dik en aan beide zijden 22 cm breder dan de bestelde

Bekijk Nashville
Product

Madison

Pullman Madison heeft het ultieme hoofdbord. Volumineus en modern, een echte eyecatcher voor in de slaapkamer. Pullman Madison bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Madison.

Het hoofdbord Madison is in verschillende hoogtes en breedtes beschikbaar. Dit hangt af van het aantal gekozen blokken in het hoofdbord; 8, 14 of 20 blokken.

Bekijk Madison
Product

Ottawa

De Pullman Ottawa heeft een luxe afwerking en een hoofdbord met vakstructuur. De Pullman Ottawa bestaat uit de combinatie van (een) vaste Silverline boxspring(s), Silverline Premier matras(sen) en het hoofdbord Ottowa.

Het hoofdbord Ottawa is ca. 110 cm hoog, ca. 12 cm dik en de breedte is gelijk aan de bestelde maat.

Bekijk Ottawa
Product

Belleville

De Pullman Belleville is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. Pullman Belleville bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Belleville.

Het hoofdbord Belleville heeft een hoogte van ca. 116 cm en lijnt uit met de bedmaat.

Bekijk Belleville
Product

Detroit

De Pullman Detroit is een modern hoofdbord dat zich kenmerkt door slanke en zachte lijnen. Een mooi en praktisch hoofdbord dat zelfs onder vele schuine daken zal passen. Pullman Detroit bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Detroit.

Hoofdbord Detroit heeft een hoogte van ca. 110 cm (optioneel ca. 95 cm) cm en is ca. 9 cm dik. Standaard is de breedte gelijk aan de bedmaat. Optioneel aan beide zijden 10 cm breder dan de bestelde maat.

Bekijk Detroit
Product

Cleveland

De Pullman Cleveland heeft een robuust hoofdbord met bies. Pullman Cleveland bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Cleveland.

Hoofdbord Cleveland is ca. 120 cm hoog (optioneel 95 cm), ca. 16 cm dik en aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde maat.

Bekijk Cleveland
Product

Seattle

De Pullman Seattle heeft een luxe afwerking met wyber patroon. Pullman Seattle bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Seattle.

Hoofdbord Seattle is ca. 125 cm hoog, ca. 13 cm breed en aan beide zijden 10 cm breder dan de bestelde maat.Bekijk hier de boxspring Seattle. Deze boxspring is in verschillende kleuren en maten te bestellen.

Bekijk Seattle
Product

Orlando

De Pullman boxspring Orlando heeft een horizontale lijn in het hoofdbord en een zachte, rustgevende uitstraling. De Pullman Orlando bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Orlando.

Het hoofdbord Orlando is ca. 118 cm hoog, ca. 13 cm dik en is aan beide zijden 12 cm breder dan de bestelde maat.

Bekijk Orlando

Pullman boxsprings: kwaliteitsbedden voor elk type slaper

Handgemaakt comfort

Hoteliers van over de hele wereld zoeken naar een manier om een uitnodigende uitstraling en goed slaapcomfort te bieden voor hun gasten. Dat stukje comfort begint met een boxspring van Pullman. Een Pullman boxspring Silverline bestaat uit de allerbeste materialen en is gebouwd met vakmanschap. Hier is Pullman wereldwijd al in 1858 mee gestart en sinds 1937 wordt deze expertise ook binnen Europese landsgrenzen terug in de bedden gebracht.

Een Pullman boxspring Silverline verschaft u een bijzondere combinatie van jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en vakmanschap in een moderne productiefaciliteit in Nederland. Dat is wat Pullman vandaag kenmerkt. Lees nu meer over de Pullman boxspring Silverline.

Pullman Silverline boxspring

De Pullman Silverline boxspring is één van de 5 collecties die we te bieden hebben. Dit type boxspring van Pullman is voorzien van een pocketveren interieur. Zo zorgen we voor een correcte ergonomische ondersteuning van uw lichaam en maken we een bedbodem die uitmuntend ventileert. Iedere pocketveer reageert individueel op iedere beweging of indruk van uw lichaam. Zo krijgt u steeds de correcte ondersteuning waar nodig. Naast deze Pullman boxspring Silverline kunt u ook bij ons terecht voor de andere onderdelen, namelijk de Pullman Original boxspring collectie, de Pullman  boxspring Goldline collectie, de Classic collectie en de prijsbewuste Pullman Express boxspring collectie.

Pullman Goldline boxspring

De Pullman Goldline boxspring  is een andere collectie die het uitlichten waard is. Hierbij dient een sterk en massief vurenhouten frame als basis voor uw boxspring van Pullman. Kiest u voor een elektrisch verstelbare Pullman boxspring Silverline, dan wordt dit een massief stalen frame. De boxspring is dan ook voorzien van een matrasremmende stof tussen de bodem en het matras. U kunt de boxspring van Pullman gemakkelijk, traploos en individueel verstellen aan de rug en de benen. Pullman’s verstelbare boxsprings zijn standaard voorzien van een handbediening lus en een draadloze radiografische (RF) afstandsbediening. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een Pullman boxspring uit de Goldline of naar een Pullman boxspring Silverline.

100% Nederlands vakmanschap

Onze topcollecties zijn voorzien van duurzaam elektrothermisch nageharde en ergonomisch gezoneerde pocketveren die van rand tot rand geveerd zijn. Dit zorgt voor een subliem en naadloos ligcomfort over de volledige breedte van uw boxspringbed. Dit kunt u ervaren als u kiest voor een Pullman Original, Pullman Goldline of Pullman boxspring Silverline. Elektrothermisch naharden is een extra proces dat plaatsvindt na het vormen van de pocketveer. De staaldraad wordt kortstondig opgewarmd door middel van een elektrische impuls. Op die manier ondergaat iedere individuele pocketveer een extra naharding en kan deze veel langer een goede ondersteuning bieden aan uw lichaam.

Kies een 1-persoons of 2-persoonsboxspring

Pullman boxspring Silverline en Pullman Boxspring Goldline worden voor u gebouwd in alle gangbare lengte- en breedtematen. Naast 2-persoonsboxsprings kunt u ook kiezen voor 1-persoonsboxsprings in diverse afmetingen. Een éénpersoonsboxspring is verkrijgbaar in de breedtematen 80 cm, 90 cm, 100 cm of 120 cm. Een tweepersoonsboxspring kunt u kiezen in de maten: boxspring 120x200boxspring 160x200 en boxspring 180x200. Pullman boxsprings hebben een lengtemaat van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Bent u lang? Let er dan op dat u uw boxspring steeds 20 cm langer kiest dan uw eigen lichaamslengte voor het beste slaapcomfort.

Boxspring Pullman kopen

Al onze Pullman boxsprings, waaronder de Pullman boxspring Silverline, worden gekenmerkt door een fraaie afwerking. U heeft binnen iedere collectie telkens een uitgebreide keuze om uw boxspringbed samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor meubelstoffen in allerlei verschillende kleuren, texturen en afwerkingen. Op deze manier past uw Pullman boxspring Silverline perfect in het interieur van uw slaapkamer.

Uw Pullman Silverline boxspring en Pullman boxspring Goldline wordt gedragen door stevige poten. U kiest zelf welk model, welk materiaal, welke afwerking, welke hoogte en welke kleur!  Kom nu naar één van onze dealers om een Pullman Goldline of Pullman boxspring Silverline te kopen!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen