Pullman Silverline Matras model

Pullman Silverline

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt. U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen. Met een honingraat- of InSide pocketinterieur en bekleed met een mix van wol, katoen en zijde staat de Pullman matras Silverline garant voor een heerlijk slaapcomfort, jaar in, jaar uit.

Product

Matras Silverline Premier

Kies voor de Silverline Premier en geniet van ongekend slaapcomfort. De combinatie van natuurlatex en paardenhaar zorgt voor een perfecte ondersteuning en een heerlijk bedklimaat. Elke nacht voelt als een luxe ervaring, zodat u ontspannen en uitgerust wakker wordt.

Bekijk Matras Silverline Premier

Silverline Allure colour

Bekijk Silverline Allure colour

Silverline Premier Colour

Bekijk Silverline Premier Colour
Product

Silverline Royal

Ervaar de koninklijke luxe van de Silverline Royal. Dit matras biedt u de perfecte balans tussen stevigheid en comfort dankzij de hoogwaardige materialen. U zult genieten van een verfrissende nachtrust en elke ochtend uitgerust beginnen aan uw dag.

Bekijk Silverline Royal
Product

Silverline Master

De Silverline Master is uw ticket naar ongeëvenaarde luxe. De natuurlijke materialen zorgen voor een ideale temperatuur en vochtregulatie, zodat u elke nacht comfortabel slaapt. Ontwaak verfrist en klaar voor de dag met dit meesterlijke matras.

Bekijk Silverline Master
Product

Silverline Allure

Stap in een wereld van luxe met de Silverline Allure. Dit matras omhult u met comfort dankzij de combinatie van natuurlatex en paardenhaar. U zult genieten van een heerlijke nachtrust, keer op keer, en elke ochtend verfrist ontwaken.

Bekijk Silverline Allure
Product

Matras Silverline Luxury

Met de Silverline Luxury ervaart u elke nacht ultiem comfort. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor een perfecte ondersteuning en een verfrissend slaapklimaat. Ontwaak uitgerust en klaar om de dag te beginnen.

Bekijk Matras Silverline Luxury
Product

Matras Silverline Excellence

Ervaar het toppunt van slaapcomfort met de Silverline Excellence. De combinatie van natuurlijke materialen zorgt voor een aangename temperatuurregulatie en ultiem comfort. Elke nacht voelt als een luxe ervaring, zodat u ontspannen en uitgerust wakker wordt.

Bekijk Matras Silverline Excellence

Pullman matras Silverline

Het Pullman matras Silverline bestaat uit een collectie met zes verschillende matrassen. Deze matrassen zijn elk op een specifieke manier opgebouwd met duurzame materialen. U kunt kiezen voor de Silverline Premier, Silverline Excellence, Silverline Luxury, Silverline Allure, Silverline Master of Silverline Royal. Elke Pullman matras Silverline bestaat uit verschillende hardheden. Laat u adviseren door een Pullman dealer of kijk alvast even welke hardheid bij u past, door te kijken in onze duurzaamheidstabel.

Uw Pullman matras Silverline kiezen

Kiest u voor een eenpersoons-uitvoering van deze matras? Dan kunt u deze altijd onderling combineren. Dat komt omdat alle eenpersoons matrassen allemaal even hoog zijn: namelijk 24 centimeter. Het is ook mogelijk om deze matrassen onderling te koppelen tot een tweepersoonsmatras met een rits die aan de boven -en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht. Wenst u een tweepersoonsmatras met 2 verschillende hardheden? Dat kan! We noemen dit bij Pullman de ‘je t’aime’ uitvoering. U slaapt op 1 groot matras met 2 verschillende hardheden. Deze optie is verkrijgbaar voor matrassen vanaf 160cm breed, ook voor de Pullman matras Silverline collectie.

De matrashoes van de Pullman matras Silverline

Alle Silverline matrassen zijn voorzien van een ambachtelijk genopte matrashoes in elastische stretch doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. En als u dat wenst kan optioneel ook gekozen worden voor een anti-allergische comfortfill vulling. De matrashoes heeft standaard alvast een Sensity® behandeling ondergaan. Zo bent u verzekerd van een hygiënisch slaapoppervlak vrij van huisstofmijt.

Honingraat Pocket

De kern van de Silverline Premier, Pullman Silverline Excellence matras of Silverline Luxury matras vertrekt van een ergonomisch gezoneerde honingraat pocket die voor extra duurzaamheid elektrothermisch werd gehard. Net als in een honingraat staan deze pockets dichter bij elkaar en bieden uw lichaam zo een volle ondersteuning. Men noemt dit ook wel een geneste pocketvering.

Comfortlaag in het Pullman matras Silverline

De Silverline Premier matras wordt voorzien van een comfortlaag die bestaat uit kwaliteitsvol comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Dit ademende schuim ventileert uitstekend en biedt een veerkrachtige ondersteuning. U kan bij deze matras kiezen voor een standard, firm of extra firm ondersteuning. Wenst u de combinatie te maken met een topper? Kies dan voor de Pullman matras Silverline Premier Colour variant.

Drukverdeler

Een Pullman Silverline Excellence matras is een matras die uw lichaamsvorm prima volgt dankzij de comfortlaag van latex en een jute drukverdeler. Latex ventileert en biedt een volle ondersteuning. U kan bij deze matras kiezen voor een standard of firm uitvoering. De Pullman matras Silverline Luxury wordt gemaakt met een comfortlaag van natuurlatex met een jute drukverdeler. Natuurlatex is nog soepeler en biedt een nog hogere conformiteit, hierdoor past je lichaam als gegoten. Bij deze Pullman matras Silverline kunt u kiezen voor een standard of firm uitvoering.

Inside Pocket in het Pullman matras Silverline

De unieke Pullman Inside pocketvering is de kern van de Silverline Allure, Silverline Master en Silverline Royal matras. Een InSide Pocketvering is opgebouwd uit een grotere en een kleinere pocketveer, die ingenieus in elkaar zijn verwerkt. Op deze manier ervaart u, ongeacht lichaamsvorm of slaaphouding, steeds de juiste ondersteuning. Ook deze pocketveren zijn elektrochemisch gehard, zo geniet u extra lang van de juiste ondersteuning.

Ademende comfortlaag

De Pullman matras Silverline Allure wordt voorzien van een ademende comfortlaag die bestaat uit kwaliteitsvol en veerkrachtig comfortschuim en een flexibele drukverdeler. U kunt bij deze matras kiezen voor een standard of firm ondersteuning. De Silverline Master matras versterkt de ingenieuze werking van de Inside pocketvering dankzij de comfortlaag van latex en een jute drukverdeler. Latex ventileert uitstekend, volgt de lichaamscontouren en biedt uw lichaam zo een volle ondersteuning. U kunt bij deze matras kiezen voor een standard of firm uitvoering.

Pullman matras Silverline Royal

De Silverline Royal matras is dankzij de comfortlaag van natuurlatex met een jute drukverdeler nog soepeler in het volgen van uw lichaamscontouren en biedt een nog hogere conformiteit. Uw lichaam krijgt een tegelijk volle en toch soepele ondersteuning. Bij deze Pullman matras Silverline kunt u kiezen voor een standard of firm uitvoering.

Welke matrasafmeting verkiest u?

De Pullman matras Silverline kunt u leggen op alle bedden en boxsprings. Naargelang de afmetingen van uw bed kunt u ze kopen in verschillende afmetingen, ook extra lang.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen