Pullman Original matrassen

De Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve InSide Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief in onze matrassen verkrijgbaar is. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen en -boxsprings van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie combineren wij met duurzame- en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit alles voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

  • Gezoneerde Nageharde InSide Pocketvering
  • Rand tot rand geveerd
  • Natuurlijke materialen zoals paardenhaar en jute

Ons geheim

Alle matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm uitvoering.

Product

Original Elect

Puur comfort

 

De zeer rijke laag paardenhaar in de Original Elect geven het matras een buitengewoon goed ventilerend vermogen waardoor vocht en warmte snel worden afgevoerd. Dit zorgt voor een goed bedklimaat en voor heerlijk ontspannen nachten.

Vind een dealer bij u in de buurt
Product

Original Evoke

Puur Luxe

 

De soepele touch van het natuurlatex geven een aangenaam ligcomfort. Het paardenhaar zorgt door het ventilerende vermogen voor een optimaal bedklimaat.

Vind een dealer bij u in de buurt
Product

Original Elan

Puur genot

 

Het natuurlatex geeft het matras een soepel touch en aangenaam warm bedklimaat. Dit zorgt voor een heerlijk ontspannen nachten en een fit ontwaken.

 

Vind een dealer bij u in de buurt