Meneer Pullman

Hilding Anders

Het merk Pullman is onderdeel van Hilding Anders Netherlands en is gevestigd in Vroomshoop. Alles wordt hier ontworpen, geproduceerd en getransporteerd naar de erkende Pullman dealers in Nederland en België. In Vroomshoop zijn 130 werknemers werkzaam aan het produceren en ontwerpen van de Pullman boxspring en matrassen collectie.

Sinds 1939 stelt Hilding Anders zich ten doel om mensen een goede nachtrust te bezorgen. Wat begon in een timmermanswerkplaats in het zuiden van Zweden, is uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in de beddenbranche. Hilding Anders is er trots op om bedden en matrassen te leveren voor ieders behoeften: van de meest elementaire tot de meest exclusieve, van Scandinavië tot in Azië.

Het hoofdkantoor van Hilding Anders is gevestigd in Zweden, maar 7.000 medewerkers werken verspreid over 40 markten in de hele wereld en zij bepalen de concurrentiekracht van de onderneming. Met hun vakmanschap geven zij inhoud en vorm aan succesvolle merken en uitgebreide private label-concepten. Hoewel de bedrijven van Hilding Anders verschillende achtergronden hebben, delen zij de passie om voor steeds meer mensen een goede en gezonde nachtrust mogelijk te maken.

Hilding Anders Nederland vertegenwoordigt naast het merk Pullman, ook de merken Eastborn en Jensen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen