Pullman Goldline Matras model

Pullman Goldline

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras. U verdient goud. Met de luxe damast stoffering en gezoneerd pocketvering-interieur met elektrothermisch nageharde veren zorgen de Goldline matrassen voor een ervaring van pure weldadige luxe. Heerlijk wegdromen...

Hygiëne met Sensity®

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard of firm matras.

Goldline Allure colour

Bekijk Goldline Allure colour
Product

Goldline allure

Dompel uzelf onder in pure luxe met de Goldline Allure. Het matras biedt een perfecte balans van ondersteuning en comfort, waardoor u elke nacht geniet van een verfrissende nachtrust en elke ochtend vol energie begint.

Bekijk Goldline allure
Product

Goldline royal

Voel de koninklijke luxe van de Goldline Royal. Dit matras biedt een sublieme slaapervaring door de perfecte combinatie van ondersteunende en ademende materialen. Elke nacht voelt als een koninklijke verwennerij.

Bekijk Goldline royal
Product

Goldline master

Met de Goldline Master geniet u van ongeëvenaard slaapcomfort. De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale temperatuur en vochtregulatie, zodat u elke nacht comfortabel slaapt en verfrist wakker wordt.

Bekijk Goldline master

Pullman met een gouden randje

Bij de Pullman Goldline collectie worden de beste materialen geselecteerd op basis van deze mooie matrascollectie. De Pullman Goldline collectie is opgebouwd uit drie verschillende matrassen. U heeft keuze uit de Pullman Goldline Allure, de Pullman Goldline Master of de Pullman Goldline Royal. Deze matrassen worden in verschillende hardheden gemaakt. U kiest welke hardheid bij u past. Dit kiest u door gebruik te maken van de duurzaamheidstabel, of door u persoonlijk te laten adviseren door een Pullman dealer.

Pullman matras Goldline

Een Pullman matras Goldline wordt altijd voorzien van een Inside Pocket vereninterieur. Hierdoor wordt uw lichaam altijd, ongeacht uw lichaamsvorm en slaaphouding, op de comfortabelste manier ondersteund. De Pullman Inside Pocket biedt jarenlang een superieure ondersteuning dankzij de elektrochemisch geharde pocketveren.

Handgeknoopte matrashoezen

Alle Pullman Goldline matrassen zijn voorzien van een ambachtelijke en handgeknoopte matrashoes in prachtig damast, doorstikt met een rijke mix van wol, zijde en katoen. Als u dat wenst kan optioneel ook doorstikt worden met een antiallergische comfortfill vulling. De matrashoes heeft een Sensity® behandeling ondergaan. Zo bent u iedere nacht opnieuw verzekerd van een huisstofmijtvrije slaapomgeving.

Pullman Goldline Allure

Een ademende en veerkrachtige comfort laag van comfortschuim wordt, samen met een flexibele drukverdeler, bevestigd aan de boven -en onderzijde van de Inside Pocketveren matraskern. U kiest of u een standard of firm ondersteuning wenst. Wenst u de combinatie te maken met een topdekmatras? Kies dan voor de Pullman matras Goldline Allure Colour variant.

Een ademende en veerkrachtige comfort laag van comfortschuim wordt, samen met een flexibele drukverdeler, bevestigd aan de boven -en onderzijde van de Inside Pocketveren matraskern. U kiest of u een standard of firm ondersteuning wenst. Wenst u de combinatie te maken met een topdekmatras? Kies dan voor de Pullman matras Goldline Allure Colour variant.

Pullman Goldline Master

De precieze ondersteuning van de Inside Pocketvering wordt dankzij de comfortlaag van latex een jute drukverdeler extra goed ervaren. Latex ventileert uitstekend, volgt uw lichaamsvorm en biedt een volledige ondersteuning. U kunt bij deze matras kiezen voor een standaard of firm uitvoering.

Goldline Royal

De comfortlaag van extra ventilerend natuurlatex met een jute drukverdeling (die zorgvuldig wordt aangebracht boven- en onderop de Inside Pocketvering van Pullman Goldline matras Royal) biedt de hoogste conformiteit die u mag verwachten. Uw lichaam krijgt een tegelijk volle en toch soepele ondersteuning. U kunt bij deze matras kiezen voor een standaard of firm uitvoering.

Welke Pullman matras Goldline afmeting kiest u?

Pullman Goldline matrassen bestaan voor alle bedden en boxsprings. U kunt de matrassen steeds kopen in verschillende afmetingen, ook extra lang of extra breed.
We bieden een brede keuze aan eenpersoons matrassen en u kunt ook kiezen uit een selectie tweepersoons matrassen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen