Pullman Goldline Topdek

Pullman Comforttoppers

In combinatie met gestoffeerde matrassen maakt de comforttopper uw boxspringbed helemaal af. Niet alleen ziet uw bed er mooi uit, de comforttopper zorgt ook voor een extra zacht en soepel ligcomfort.

Hygiëne met Sensity®

Alle comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Om van weg te dromen...

Product

Pullman Silverline Topdek

Pullman Silverline Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant
Meer over Pullman Silverline Topdek
Product

Pullman Original Topdek

Pullman Original Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant
Meer over Pullman Original Topdek

Pullman comforttoppers voor een extra soepel ligcomfort

Een topper, topmatras of topdekmatras verwijst naar de bovenste laag van uw boxspringbed. Op de box, het onderste gedeelte van de boxspring, ligt de matras. We stofferen deze voor u in een kleur en stof naar uw keuze, of we werken deze af met een reguliere, witte matrashoes. Kiest u ervoor om het matras of de matrassen te laten stofferen, dan combineert u deze altijd met een topper.

Een topper van Pullman versterkt het ligcomfort van de onderliggende matras. Zo voegt u extra soepelheid aan het ligcomfort toe. Daarnaast biedt de topper een ideale oplossing om een naad tussen twee aparte matrassen weg te werken. Heeft u interesse in een topper van Pullman? Op deze pagina bieden we u meer informatie!

Verschillende afmetingen van de matras topper

Bij Pullman heeft u steeds de keuze uit verschillende afmetingen bij de matras toppers. De meest gangbare afmetingen van een matras topper zijn: topper 140x200, topper 160x200 en topper 180x200. Dit komt omdat de meeste bedden deze uiteenlopende breedtes kennen.

Kiest u voor een elektrisch verstelbare boxspring, dan adviseert Pullman om te combineren met een splittopper. Dit is een speciaal soort topper, waarbij u beide bedbodems afzonderlijk van elkaar verstelt, zonder dat de topper gaat plooien of verschuiven. Er zijn ook split hoeslakens op de markt, die speciaal gefabriceerd worden voor een splittopper.

Welk topper matras van Pullman kiest u?

Bij Pullman kunt u een geschikte topper matras kopen voor zowel 1-persoonsboxsprings als 2-persoonsboxsprings, voorzien van al dan niet gestoffeerde boxspringmatrassen.

Ligcomfort en duurzaamheid zijn essentiële kenmerken die we bij Pullman verenigen in iedere topper. Daarom maken we gebruik van de beste materialen die zorgen voor een goede vocht -en warmteregulatie. Elk topper matras van Pullman is voorzien van Sensity®. Deze behandeling garandeert u een allergievrije en frisse slaapomgeving.

We bieden u altijd 2 jaar volledige garantie op alle Pullman matras toppers uit onze collectie. Een topper is keerbaar en dat is maar goed ook, want verluchting en vochtregulatie zijn belangrijke elementen die de duurzaamheid en levensduur van de materialen beïnvloeden. Als u vaak draait en keert, denk aan eens per maand bijvoorbeeld, dan gaat uw topmatras aanzienlijk langer mee. Weet wel dat een topdekmatras dunner is en daardoor minder lang meegaat dan een standaard matras. De gemiddelde levensduur van een topmatras is tussen 3 en 5 jaar.

Soorten van de Pullman topper

Bij ons heeft u de keuze uit heel wat verschillende varianten van de Pullman topper. De verschillende samenstellingen zijn gebaseerd op verschillende materialen met verschillende eigenschappen. Een comfortschuim topper kenmerkt zich door sterke ventilerende eigenschappen en biedt een eerder stevige en veerkrachtige ondersteuning aan het lichaam. Latex topdekmatrassen zijn een beetje soepeler en natuurlatex varianten blinken daar nog wat meer in uit. Het verschil tussen een latex en natuurlatex variant zit in de samenstelling ervan. De gebruikte hoeveelheid natuurlijke latexmelk bepaalt de benaming.

De dikste en meest luchtige matras topper is de Pullman pocket topper. Deze bouwen we met een interieur van fijne, kleine pocketveren die zorgen voor een rijk en zacht ligcomfort.

Kom bij ons langs

Twijfelt u nog over welk topmatras u het aangenaamst vindt liggen? Kom dan zeker langs bij één van de vele Pullman dealers om vrijblijvend te testen en advies in te winnen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen