Goldline-079

Pullman Comforttoppers

Pullman topdek matrassen, voor een extra zacht ligcomfort en makkelijke hanteerbaarheid in het opmaken. Heeft u een verstelbare boxspring? Kies dan voor de splitvariant, zodat u uw slaappositie ongestoord kunt wijzigen, los van uw slaappartner.

Soepel ligcomfort met een topper matras

Een boxspringbed wordt gebouwd met verschillende lagen. Van een boxspring over de matras tot de eventuele topper. Een topper, topmatras of topdekmatras verwijst naar de bovenste laag van uw boxspringbed. Op de box, het onderste gedeelte van de boxspring, ligt de matras. We stofferen deze voor u in een kleur en stof naar uw keuze, of we werken deze af met een reguliere, witte matrashoes. Kiest u om de matras of matrassen te laten stofferen dan combineert u deze met een topmatras.

Extra soepelheid

Een matras topper versterkt het ligcomfort van de onderliggende matras. Zo voegt u extra soepelheid aan het ligcomfort toe. Daarnaast is het ook een ideale oplossing om een naad tussen twee aparte matrassen weg te werken.

Verschillende afmetingen

Bij Pullman heeft u steeds de keuze uit verschillende afmetingen matrastoppers. De meest gangbare afmetingen van een topdekmatras zijn: topper 140×200, topper 160×200 en topper 180×200. Kiest u voor een elektrisch verstelbare boxspring? Dan kunt u een splittopper kopen. Hierdoor kunt u beide bedbodems afzonderlijk van elkaar vertellen, zonder dat het topdekmatras gaat plooien of verschuiven.

Welke Pullman matras topper kiest u?

U kunt zowel uw een eenpersoons boxspring als tweepersoons boxspring voorzien van gestoffeerde boxspringmatrassen. Hierbij kunt u ook een geschikte topper kopen.

Sensity®

Ligcomfort en duurzaamheid zijn essentiële kenmerken die we bij Pullman verenigen in onze producten. Daarom maken we gebruik van de beste materialen die zorgen voor een goede vocht -en warmteregulatie. Alle topdekmatrassen van Pullman zijn voorzien van Sensity®. Deze behandeling garandeert u een allergievrije en frisse slaapomgeving.

Garantie

We bieden u altijd 2 jaar volledige garantie op alle Pullman topdekmatrassen. Een topper is keerbaar, dit is handig omdat verluchting en vochtregulatie belangrijke elementen zijn die de duurzaamheid van uw materialen beïnvloeden. Als u regelmatig draait en keert (bijvoorbeeld elke maand), dan gaat uw topmatras langer mee. Het is wel goed om te weten dat een matras topper dunner is, hierdoor zal het product minder lang meegaan dan een gewoon matras. De gemiddelde levensduur ligt tussen 3 en 5 jaar.

Soorten Pullman topdekmatrassen

Bij Pullman heeft u de keuze uit verschillende topdekmatrassen. De verschillende samenstellingen zijn gebaseerd op verschillende materialen met diverse eigenschappen. Een comforschuim topper kenmerkt zich door de sterke ventilerende eigenschappen en biedt een stevige en veerkrachtige ondersteuning aan het lichaam. Latex topdekmatrassen zijn een stukje soepeler. De natuurlatex toppers blinken daar helemaal in uit. Het verschil tussen een latex en natuurlatex variant zit in de samenstelling van de producten. De gebruikte hoeveelheid natuurlijke latexmelk bepaalt de benaming. De dikste en meest luchtige variant is de Pullman pocket topper. Deze bouwen we met een interieur van fijne, kleine pocketveren die zorgen voor een rijk ligcomfort.

Ervaar het zelf

Twijfelt u nog over welk topmatras u het aangenaamst vindt liggen? Kom dan zeker langs bij in één van de vele Pullman dealers om te testen. Hierdoor ervaart u zelf welke variant het beste bij u, uw lichaam en bij uw voorkeuren past.

Hygiëne met Sensity®

Alle comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Om van weg te dromen...

Product

Pullman Silverline Topdek

Pullman Silverline Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant
Meer over Pullman Silverline Topdek
Product

Pullman Goldline Topdek

Pullman Goldline Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant
Meer over Pullman Goldline Topdek
Product

Pullman Original Topdek

Pullman Original Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant
Meer over Pullman Original Topdek

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen