Pullman stapel matrassen 2000 x 1000

Pullman Matrassen

Uitgerust wakker worden. Dat begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust. En voor wie daar graag nóg een dimensie aan toevoegt zijn er diverse comforttoppers.

Ons geheim

Alle matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firm matras.

Product

Pullman Silverline

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt. U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen.

 • 7-zones Honingraat- of InSide Pocketinterieur
 • Nageharde pocketveren
 • Stoffering stretch met wol, zijde en katoen
 • 5 jaar volledige garantie
 • Standard en Firm
Bekijk Pullman Silverline
Product

Pullman Goldline

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras.

 • Gezoneerde Inside pocketvering
 • Nageharde pocketveren
 • Stoffering damast met wol, zijde en katoen
 • 5 jaar volledige garantie
Bekijk Pullman Goldline
Product

Pullman Original

De Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve InSide Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief in onze matrassen verkrijgbaar is. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen en -boxsprings van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie combineren wij met duurzame- en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit alles voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

 • Gezoneerde Nageharde InSide Pocketvering
 • Rand tot rand geveerd
 • Natuurlijke materialen zoals paardenhaar en jute
Bekijk Pullman Original

Waarom Pullman matrassen?

Tijdens de slaap ontspannen lichaam en geest om te herstellen van een dag gevuld met fysieke inspanning en mentale druk. Bij Pullman staan een goede en gezonde slaap centraal. Daarom doen we grondig onderzoek, selecteren we de beste en meest duurzame materialen en maken onze vakmensen al meer dan 80 jaar elke matras met de hand. En het resultaat mag er zijn want Pullman matrassen behoren al jaren op rij tot de best beoordeelde matrassen van Nederland.

Ons geheim?

We houden rekening met heel wat elementen die er voor zorgen dat de matras u past als gegoten. Een uniek Inside Pocket veersysteem is uitgevonden en gepatenteerd door Pullman. Een kleinere veer die geplaatst is in grotere een veer zorgt ervoor dat u exact de juiste tegendruk mag verwachten, aangepast aan uw lichaamsvorm, lichaamsgewicht en slaaphouding. Een zorgvuldige toepassing van materialen zoals bijvoorbeeld natuurlatex paardenhaar, wol, zijde en katoen maken het ligcomfort van een Pullman matras echt bijzonder.

Uw gezondheid is belangrijk!

In Nederland zou ongeveer 25% van de mensen last ondervinden van een allergie. Daarom zijn alle Pullman matrassen voorzien van Sensity®, een natuurlijke probiotica voor een allergievrije nachtrust en een frisse slaapomgeving.

Waar op letten bij de aankoop van een matras?

Een matras aanschaffen dat perfect bij u past is een uitdaging. Zeker als u weet dat een matras van een goede kwaliteit een gemiddelde levensduur heeft 8 tot 10 jaar. We weten dat uw lichaamsvorm, de mate van temperatuur- en vochtregulatie en de bewegingsvrijheid die een matras u biedt een zeer bepalende rol spelen. Elementen die u van uzelf herkent en ervaart vormen de inspiratie van onze betrouwbare en duurzame Pullman matrascollectie. Pullman matrassen zijn te koop in verschillende afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings. Goed en gezond slapen, dat kan u op een Pullman matras.

Pullman matrassen

Alleen slapen of samen met een partner het is een wezenlijk verschil. Want in dat geval houden we rekening met twee individuele keuzes. U kan kiezen voor twee aparte matrassen of één tweepersoonsmatras.

Twee aparte matrassen

Kiest u voor twee aparte matrassen uit onze Pullman matrassencollectie,dan kunnen beide bedpartners hun persoonlijke voorkeur combineren. Pullman Original matrassen Elan, Evoke en Elect zijn enkel verkrijgbaar als éénpersoonsmatrassen en hebben namelijk dezelfde hoogte. Dat geldt ook voor de matrassen uit de Pullman Silverline en Pullman Goldline collectie. Ook deze matrassen zijn onderling combineerbaar. Waarom kiezen voor twee aparte matrassen? Het slaapcomfort is echt individueel gescheiden en toch kan u slapen in hetzelfde bed. De keuze voor twee aparte matrassen maakt dat u de bewegingen van uw bedpartner minder voelt en vice versa. Kiest u tenslotte voor een elektrisch verstelbare bedbodem of boxspring, dan zijn twee aparte matrassen handig om de individuele instelling van het verstelbare systeem mogelijk te maken.

Één tweepersoonsmatras

Kiest u voor één grote Pullman matras uit de Silverline of Goldline collectie dan kan u er voor kiezen om hetzelfde matrastype en ligcomfort te delen. We begrijpen dat mensen graag samen op één groot matras slapen, ook als lichaamsgewicht en lichaamsvorm van beide bedpartners uiteenlopend zijn. Pullman bedacht hiervoor de ‘je t’aime’ uitvoering. Vanaf een breedte van 160cm maken we tweepersoonsmatrassen met twee verschillende hardheden binnen één matras. Op die manier krijgen beide slapers steeds de juiste ondersteuning.

Verschillende afmetingen van Pullman matrassen

We maken bij Pullman matrassen voor alle standaard afmetingen, geschikt voor elk bed, bedbodem of iedere boxspring. Ook als u op zoek bent naar een extra lang, extra breed of misschien wat korter matras kan u bij Pullman terecht. Twijfelt u over de juiste maat? Weet dan dat uw matras best 20cm langer is dan de grootste persoon die op het bed slaapt. Is uw lichaamslengte bijvoorbeeld 183cm, dan kiest u best voor een matras van 210cm lang. Ook als u kiest voor een elektrisch verstelbare bedbodem neemt u best een langere uitvoering. De meeste voorkomende standaardafmetingen van een matras zijn: matras 180×200, matras 160×200, matras 140×200, matras 120×200, matras 100×200, matras 90×200. Ook twee aparte matrassen van 80×200 worden regelmatig geselecteerd door mensen die een bed hebben van 160×200.

Welk Pullman matras heb je nodig?

De mate waarin lichaamsvorm en lichaamsgewicht de ondersteuning en veerkracht van de matras beïnvloeden zijn bepalend voor welk matrastype bij u past. En ook persoonlijke elementen zoals de mate van temperatuur- en vochtregulatie en de bewegingsvrijheid die matrassen kunnen bieden, spelen een belangrijk rol.

Stel de juiste vragen!

Hoe groot bent u? Wat is uw lichaamsgewicht? Slaapt u liever op een hard of een zacht matras? Heeft u het snel warm of eerder koud? Heeft u last van een huisstofmijtallergie of niet? Heeft u last van nek- en/of rugklachten? Onze Pullman adviseurs stellen u steeds deze en nog vele andere vragen, dus ook u kan met de antwoorden op de ze vragen aan de slag om een goede keuze te maken. De wereldgezondheidsorganisatie (WHO) adviseert om iedere nacht minstens 7u à 8u te slapen. Een keuze maken die afgestemd is op wie u bent is dus zeker niet overbodig. We helpen u uiteraard graag bij uw keuze, kom daarom graag langs bij één van onze Pullman dealers. Kijk voor de dealer bij u in de buurt.

Hoe kan ik mijn Pullman matras onderhouden?

Verlucht, draai en keer…

Hoe lang u optimaal kan genieten van de matras is sterk afhankelijk van het onderhoud. De impact van temperatuur en vocht zal het verouderingsproces vertragen of versnellen. Door het transpiratievocht snel aan de omgevingslucht af te geven, wordt de ideale leefomgeving voor de groei van bacteriën en schimmels ontnomen. Bacteriën en schimmels gedijen immers het beste in een vochtige omgeving.Verlucht dagelijks uw slaapkamer na het ontwaken en laat ook uw matras verluchten door het bedtextiel minstens 30 minuten, maar liefst langer, open aan het voeteinde te laten rusten. Daarenboven draait en keert u de matras best regelmatig. We adviseren de eerste weken na uw aankoop om zowel te draaien van hoofd naar voeten als van boven naar onder. Op die manier worden de gehele matras in gebruik genomen. Vanaf het moment dat u alle zijden heeft beslapen gedurend een korte periode kan u best maandelijks de matras keren en draaien.

Vervang tijdig uw matras!

Het gebruik van de matras leidt langzaam tot een verminderde veerkracht en uiteindelijk resulteert dat in een slechte ondersteuning. Vaak merkt u dit pas als u plots en vaak onverklaarbaar ontwaakt met een lichte pijn in de (lage) onderrug. Als u rekening houdt met de kwaliteit van de gebruikte materialen, de eigenschappen van de matras, de impact van de bedbodemen matrashoes dan is het prima mogelijk om een Pullman matras acht tot tien jaar zonder zorgen dagelijks te gebruiken. Indien de matrashoes afneembaar is, wast u deze best ieder jaar om hygiënische redenen, afhankelijk van hoe intens u transpireert.

Slim onderhoud!

Wist u dat we bij Pullman alle matrashoezen standaard voorzien van een Senity® behandeling? De stof van uw Pullman matras is behandeld met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt van het matras oppervlak

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen