Pullman boxspring Orlando

Slaapcomfort op hoog niveau

Ontdek de boxspringcollecties van Pullman. Classic, Express, Original.

Rand-tot-rand geveerd

Een Pullman boxspring geeft een ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur. Dit wordt zowel in vaste, als in verstelbare boxsprings verwerkt. Beide pocketveringinterieurs veren over het totale bedoppervlak mee, van rand tot rand. Een bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat de producten van Pullman garant staan voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Daarom ontvangt u op elke Pullman boxspring 25 jaar garantie.

Pullman Silverline Matras

Classic

Ontdek de Goldline en Silverline boxsprings van Pullman.

Classic Collection
Boxspring Pullman Express Leeds

Express

Ontdek de Express boxsprings van Pullman. Waar comfort en voordeel samenkomen.

Express Collection
New-York-Verstelbaar-070

Original

Ontdek de Original boxsprings van Pullman.

Original Collection

Wat is een boxspring?

Een bed bestaat vaak uit enkele onderdelen die samen een bed worden genoemd. We onderscheiden dan een bedbodem, een matras en het bedkader en het bedframe. Het kader of frame kan worden voorzien van een hoofd- en/of voetbord.

Een boxspring is technisch gezien al de bedbodem, al wordt het vaak ook als het hele bed bestempeld (dus de bodem, matrassen en het hoofdbord samen). De boxspring is simpel gezegd een box met veren. Het bevat een bekleed onderstel dat vaak van hout is gemaakt, dat is voorzien van een bonell- of pocketveren kern. Dit wordt gestoffeerd met een meubelstof. Een Pullman boxspring wordt altijd voorzien van een kwalitatieve pocketveren kern. De Pullman Silverline, Goldline en Origial collectie zijn voorzien van een zij-tot-zij of over de volledige breedte verend, pocketveren interieur. Op die manier ontstaat er nooit een hard tussenstuk als twee boxsprings naast elkaar worden geplaatst.

De voordelen van een boxspring

Een boxspring wordt ook wel een hotelbed genoemd. Vele hotels over de hele wereld hebben deze bedden namelijk in de hotelkamers staan. Ze kiezen op die manier voor optimaal slaapcomfort met een uitnodigende uitstraling. Boxsprings zijn meestal gestoffeerd met stof, kunstleder of zelfs echt leder.

Wat zijn de voordelen en waarom zou u een Pullman boxspring kopen? De Pullman boxsprings hebben allemaal een pocketveren interieur. Pocketveren geven uw bedbodem krachtige ventilatie-eigenschappen, zodat u beter slaapt, maar ook zodat uw matras langer meegaat. U bepaalt zelf hoe u het bed afwerkt. Zo kunt u kiezen voor een combinatie met hoofdbord of een model zonder hoofdbord. U kunt bij de afwerking van het hoofdbord kiezen uit een uitgebreide stoffencollectie. Plaatst u het hoofdbord tegen de muur? Dan hoeft de achterkant uiteraard niet noodzakelijk met meubelstof te worden bekleed. Plaatst u de boxspring in het midden van de kamer? Dan kunt u de achterkant van het hoofdbord mee laten stofferen.

De producten van Pullman worden met zorg gemaakt in Nederland en zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen. Een sterk en massief vurenhouten frame vormt de stevige basis van uw Pullman boxspring. Als u kiest voor elektrisch en verstelbaar, dan kiezen we voor een massief stalen frame. Alle boxsprings uit onze collectie kunt u naar wens samenstellen. Een brede waaier met verschillende meubelstoffen is opgedeeld in verschillende kleuren en texturen. Op die manier kunt u de look afstemmen met het interieur van uw slaapkamer. We werken de naden in de hoeken steeds af met een zadelstiksel. Dit fraaie dubbel-naad-stiksel is extra sterk en weerspiegelt het Pullman vakmanschap.

Verstelbare bedbodem

Wilt u uw Pullman boxspring bedbodem verstellen bij de rug en benen? Kies dan voor de elektrisch verstelbare boxspring van Pullman. Dit model is voorzien van een matrasremmende stof tussen de bodem en het matras. U kunt het bed traploos en apart verstellen aan de rug en benen. De boxsprings van Pullman zijn standaard voorzien van een handbedieingslus en een draadloze radiografische (RF) afstandsbediening.

Een of tweepersoons boxspring kopen

Pullman boxsprings kunt u kopen in alle lengte- en breedtematen. De meest gangbare afmetingen zijn de 90x200, 120x200, 160x200 en 180x200. Naast tweepersoonsbedden kunt u ook kiezen voor eenpersoonsbedden in diverse afmetingen. Een eenpersoons boxspring is verkrijgbaar in de breedtematen 80 centimeter, 90 centimeter, 100 centimeter of 120 centimeter. Pullman boxsprings hebben een lengtemaat van 200 centimeter, 210 centimeter of 220 centimeter. Wilt u weten welke lengtemaat u nodig heeft? Tel dan minimaal 20 centimeter bij uw lengte op. Dus als u 185 centimeter bent, kunt u het beste een matras van minimaal 210 centimeter lang kopen. Een kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de boxspring van 160x210 of 180x210.

Kan ieder matras gecombineerd worden met een boxspring?

Het antwoord op deze vraag is ‘Ja’. U kunt een Pullman boxspring combineren met alle matrassen uit de Pullman collectie. Dit kan een ongestoffeerd matras zijn, of een gestoffeerde variant in combinatie met een topdekmatras. De keuze voor een witte uitvoering of een gestoffeerde uitvoering met topdekmatras hangt af van uw ligcomfort en wensen. Een topdekmatras maakt uw ligcomfort soepeler. Daardoor zinkt u wat dieper weg in het matras. Het gevoel van in de matras te passen gecombineerd met een bepaalde soepelheid is persoonlijk. Dit kunt u daarom ook het beste rustig uitproberen bij een van de Pullman dealers.

Matrassen combineren

Natuurlijk kunt u ook combinaties maken met een matras van een ander merk die u al in bezit heeft. Het is in dat geval belangrijk dat het matras zich wel in een goede staat bevindt en dat het voor u een goede ondersteuning biedt. Meestal worden matrassen met een pocketveren interieur gecombineerd met een boxspring, maar dat is niet noodzakelijk. Heeft u een matras die bestaat uit een volle kern latex, koudschuim of visco-elastisch traagschuim? Dan kunt u dat matras ook probleemloos gebruiken. Het ligcomfort zal wel minder veerkrachtig zijn, maar daardoor niet minder aangenaam als u daarvan houdt.

Hoe lang gaat een boxspring mee?

Een boxspring die volgens de regels van de kunst wordt gemaakt met kwalitatieve materialen, zoals we bij Pullman doen, gaat meestal rond de twintig jaar mee. We weten dat deze een lange levensduur heeft, want we bieden u 25 jaar volledige garantie voor een mogelijke veer- en/of framebreuk van uw Pullman boxspring. U kunt zelf ook bijdragen aan het behoud. Ventileer uw slaapkamer bijvoorbeeld dagelijks! Goede verluchting is essentieel. Gebruik goede matrasbescherming en ontstof uw boxspring regelmatig met een zachte kledingborstel. Wist u dat er ook boxspringsbeschermers bestaan? Die worden tussen het matras en de boxspring geplaatst. Ze zorgen voor een extra vochtregulerende werking.

Veelgestelde vragen

Waarop u moet letten bij de keuze van een boxspring, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Houdt u bijvoorbeeld van een extra soepel ligcomfort, of ligt u liever op een stevigere basis? Wat hierbij in alle gevallen belangrijk is, is de afstemming van de boxspring op het matras. Stem deze goed op elkaar af, zodat u het perfect slaapcomfort geheel naar uw wensen samenstelt. Wilt u een optimale ondersteuning voor uw hele lichaam, kies dan voor een volledig geveerde boxspring. Neem bijvoorbeeld de hoogwaardige boxsprings van Pullman.

Een boxspring is letterlijk vertaald een box met veren. Dit is de basis van een volledig samengesteld boxspringbed. Zonder een box met pocketveringsysteem, mag het bed geen boxspring genoemd worden. De box bepaalt, samen met het matras en de eventuele topper, het ligcomfort van uw boxspringbed. Hierin onderscheiden we meerdere varianten, aangepast op het type ligcomfort en de mate van ondersteuning die elk individueel lichaam nodig heeft.

Wat de beste boxspring is, is sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Vindt u een optimale ondersteuning over de gehele breedte van de boxspring belangrijk, dan is een volledig geveerde boxspring wellicht de beste keuze voor u. In dit geval is een boxspring van het merk Pullman de beste boxspring voor u! Wat voornamelijk van belang is, is dat u zich goed laat adviseren door een professional. De boxspring met de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt u vinden bij een beddenspeciaalzaak. Daar kunt u verschillende boxsprings testen (proefliggen) en ontdekt u wat voor u de beste boxspring is.

Een goede boxspring (inclusief hoofdbord, matras en topper) varieert tussen de 2.500 en 6.000 euro voor een vast model. Hierbij spreken we dan over een optimale ondersteuning, hoogwaardige materialen en dus een tijdloos bed. Als u zich bedenkt dat wij gemiddeld 32 jaar van ons leven slapend doorbrengen, dan is dit zeker de investering waard. Een goede boxspring zorgt er niet alleen voor dat u heerlijk slaapt, maar ook dat u overdag veel meer energie ervaart. Haal dus alles uit uw nachtrust en leven! Investeer vandaag nog in een goede boxspring.

Een Pullman boxspring gaat zonder problemen tot wel 25 jaar mee. Op elke Pullman boxspring ontvangt u daarom ook 25 jaar garantie op veer- en framebreuk van de boxspring. Het onderhoud van een boxspring is vrij eenvoudig. U kunt deze regelmatig stofzuigen en/of afnemen met een schone doek. Vlekken verwijdert u het beste door te deppen met een vochtige doek zonder reinigingsmiddel. Voor hardnekkige vlekken is het aan te raden advies in te winnen bij een professional.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen