Pullman BoxspringsSlaapcomfort op hoog niveau

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van de bedden in treincoupés die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring.

Ongekend comfort

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

pullman-vaste-boxspring
De scharnierende bevestiging van de boxspring aan het hoofdbord maakt het mogelijk om beide beddelen van elkaar af te draaien. Zo kunt u eenvoudig de onderliggende vloer reinigen.
Doordat de boxspring van rand tot rand veert, heeft u overal in bed de perfecte ondersteuning. Ook aan de zijkanten en in het midden.
Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame. Dat wordt volledig met de hand gemaakt en is uitvoerbaar met poten in diverse materialen en vormen.

Vaste boxsprings

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort. De boxsprings hebben een aangename hoogte (Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm) en zijn voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt uw lichaam perfecte ondersteuning. Maar ook als u niet slaapt is de boxspring een aanwinst voor uw slaapkamer. Met dank aan de ruime collectie stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl. En rijke details als dubbelnaads stikwerk.

Bekijk de verschillende modellen
verstelbare-boxspring
Het hoofdbord kan in vele bijzondere stoffen worden uitgevoerd. Wilt u de boxspring vrijstaand plaatsen? Dan stofferen we de achterzijde moeiteloos mee.
Verstel eenvoudig de stand van het hoofd- en voeteneinde van uw boxspring. De automatische knieknik zorgt voor een comfortabele ondersteuning van de knieholte.
De verstelbare boxspring heeft een stalen frame als basis. Dat zorgt voor ongekende stabiliteit. Bovendien zorgt de open veerstructuur van de boxspring voor optimale ventilatie.

Verstelbare boxsprings

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte lighouding te vinden. De verstelbare boxsprings hebben een comfortabele hoogte en veren van rand tot rand. Zo heeft u op elke plek in bed dezelfde, hoogwaardige ondersteuning.

Bekijk de verschillende modellen