Pullman boxspring 120x210

Boxspring 100x200

Een boxspring 100x200 is een heerlijk ruime boxspring om alleen in te slapen. Slaapt u met een partner, dan combineert u gewoon twee lighelften tot tot één royaal groot bed.

Een boxspring 100x200 kopen

Met een eenpersoons boxspring 100x200 heeft u een heerlijke ruime boxspring om alleen in te slapen. Slaapt u met een partner? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om twee lighelften te combineren tot een groot, royaal bed. Bij Pullman is het mogelijk om een van zij-tot-zij geveerde boxspring aan te schaffen. De pocketveren lopen dan in de breedte, van rand tot rand in een honingraat structuur. In het midden ervaart u geen verschil in ligcomfort. De boxspring 100x200 is een echte aanrader als u graag de volledige breedte van het bed benut, maar ook als u graag tegen een ander aankruipt van tijd tot tijd.

De perfecte boxspring bij uw lichaamslengte

De lengte van boxspring dat het beste bij u past, hangt af van uw lichaamslengte. We raden het bij Pullman aan om een boxspring te kiezen dat 20 centimeter langer is dan uw eigen lichaamslengte. Zo weet u zeker dat u heerlijk uitgestrekt en ontspannen kunt gaan slapen. Bent u bijvoorbeeld 180 centimter lang? Dan is een boxspring 100x200 geschikt. Bent u 190 centimeter lang? Kies dan voor een boxspring met een lengte van 100x210 of 100x220 centimeter.

Comfortabel slapen? Dat kan in de boxspring 100x200!

Een boxspring creëert precies het comfortabele en luxe gevoel dat past bij een sterrenhotel in uw eigen huis. Kies daarom ook welke Pullman boxspring bij u past. Als u een boxspring gaat samenstellen, heeft u keuze uit verschillende typen boxsprings. Denk aan het kiezen van de hoofdborden, matrassen en pootjes. Alles stemt u af op uw persoonlijke slaapcomfort. Uw Pullman dealer helpt u graag om een passende keuze te maken. Daarnaast helpen zij u ook met de vlotte levering tot in uw slaapkamer, inclusief de montage van uw nieuwe boxspring 100x200.

Maak uw eenpersoons boxspring 100x200 compleet

Als u een boxspring gaat kiezen, heeft u altijd de keuze om uw nieuwe bed te combineren met een hoofdbord. Zowel de boxspring als het hoofdbord wordt altijd vakkundig afgewerkt met een kleur- en stofsoort naar keuze. De keuzes die u maakt voor het hoofdbord bepalen welke stijl uw bed en uw slaapkamer krijgen. Kiest u voor tijdloos, modern of toch voor een klassiek design? Of gaat uw voorkeur uit naar trendy en hip? Pullman levert u het hoofdbord dat past bij uw voorkeuren en bij uw slaapkamerinterieur. Het is ook mogelijk om het matras van uw boxspring 100x200 mee te laten stofferen in dezelfde stof en kleur. Dat is een mooie uitkomst als u kiest voor een matrastopper. Uiteraard zijn de tijdloze en ambachtelijk gemaakte Pullman matrassen ook als regulier matras verkrijgbaar. In dat geval voorziet Pullman de matrashoes altijd van een Sensity® behandeling. Hierdoor slaapt u steeds hygiënisch, fris en vrij van huisstofmijt.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen