Pullman boxspring Seattle met bies 1813 x 1360

Boxspring 180x220

Vaak wordt het hele bed boxspring genoemd, terwijl technisch gesproken enkel het gestoffeerde onderstel boxspring heet. Een Pullman boxspringbed is opgebouwd uit meerdere lagen. De Pullman pocketveren boxspring met de poten vormen hiervoor de basis

Complete boxspring 180x220

Een complete boxspring 180x220 wordt vaak als geheel een boxspring genoemd, terwijl technisch gesproken alleen het gestoffeerde onderstel de benaming ‘boxspring’ heet. Een boxspring 180x220 is opgebouwd uit verschillende lagen. De Pullman pocketveren boxspring 180x200 met de poten vormen hiervoor de basis. Een boxspring matras en een hoofd- en/of voetbord maken het bed echt compleet.

Het matras meestofferen

Als u een extra comfortlaag wilt toevoegen aan uw boxspring 180x220, kunt u kiezen voor een topper. Als u dat doet, kunt u ook het matras laten meestofferen in een meubelstof, net zoals het bed. Een topdekmatras biedt extra soepel ligcomfort aan uw bed. U kunt ervoor kiezen om alleen het topdekmatras op te maken met een beschermer en/of hoeslaken, zo wordt uw matras namelijk een decoratief element van het bed. Dit leidt tot een prachtig plaatje waar u welk moment wel in wil duiken.

Ligcomfort

Bij de boxspring 180x220 kunt u kiezen uit standaard of firm ligcomfort. Dit is afhankelijk van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsbouw. Maak een afspraak of kom gerust even langs in een van de showrooms en laat u adviseren door uw Pullman dealer. Een persoonlijk en professioneel advies is van groot belang voor uw optimale tevredenheid. Onderschat de keuze van de matras dus niet en voorkom onnodige retourprocedures of wachttijden.

Boxspring 180x220 kopen bij Pullman

Een Pullman 180x220 boxspring biedt meer dan voldoende ruimte om heerlijk te slapen en fris en fruitig te kunnen ontwaken. Bent u een beweeglijke slaper en gebruikt u graag veel ruimte in bed? Extra been- en voetenruimte is dan geen overbodige luxe, zeker niet als u ook nog lang bent. Bij Pullman combineren we twee aparte boxsprings naast elkaar tot een 180x220 boxspring. Dit is namelijk extra handig bij de levering en de montage van uw bed. Pullman biedt ook zij-tot-zij geveerde boxsprings. De pocketveren zijn dan van rand tot rand in de boxspring geplaatst. Op die manier slaapt u heerlijk samen, zonder dat u in het midden een overgang voelt. We raden u aan om de boxspring 180x220 (en het matras) altijd 20 centimeter langer te kiezen dan uw eigen lichaamslengte.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen