Pullman boxspring Memphis

Boxspring 180x220

Vaak wordt het hele bed een boxspring van 180x220 genoemd, maar dit is niet helemaal juist. Eigenlijk is alleen het onderste deel van het bed de boxspring. Daarbovenop komen het matras en de topper te liggen. Zorg ervoor dat u altijd dezelfde afmetingen hanteert voor het matras en de topper, als voor de boxspring van 180x220. Zo creëert u uiteindelijk het perfecte bed. Een Pullman boxspringbed is opgebouwd uit meerdere lagen. De Pullman boxspring van 180x220 met de poten vormt hiervoor de basis. Lees hieronder hoe u een compleet bed samenstelt en hoe u deze kunt testen.

Complete boxspring 180x220

Een complete boxspring van 180x220 wordt vaak als geheel een boxspring genoemd, terwijl technisch gesproken alleen het gestoffeerde onderstel ‘boxspring’ heet. Het complete bed is opgebouwd uit verschillende lagen. De box met pocketveren is als het ware de basis, maar het matras en hoofdbord maken het af. Door deze elementen te combineren creëert u een volwaardige boxspring van 180x220.

Het matras van de boxspring 180x220 stofferen

Als u een extra laag comfort wilt toevoegen aan uw boxspring 180x220, kunt u kiezen voor een topper. Als u dat doet, kunt u ook het matras laten stofferen in een meubelstof, net zoals het bed. Een topdekmatras biedt extra soepel ligcomfort aan uw bed. U kunt ervoor kiezen om alleen het topdekmatras op te maken met een beschermer en/of hoeslaken. Dit leidt tot een prachtig opgemaakt bes waar u ieder moment van de dag op zou willen slapen. Bij Pullman vindt u alle diverse mogelijkheden met betrekking tot het samenstellen van een boxspring van 180x220, waardoor u niet voor ieder onderdeel naar een aparte dealer hoeft te gaan. Alle Pullman dealers kunt u vinden op onze website. Er is er altijd wel een in de buurt, waardoor u snel kunt slagen voor uw nieuwe bed.

Ligcomfort van de boxspring 180x220

Bij de boxspring van 180x220 kunt u kiezen uit standaard of firm ligcomfort. Dit is afhankelijk van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsbouw. Maak een afspraak of kom gerust even langs in een van de showrooms en laat u adviseren door uw Pullman dealer. Een persoonlijk en professioneel advies is van groot belang voor uw tevredenheid. Onderschat de keuze van het matras dus niet en voorkom onnodige retourprocedures of wachttijden.

 

Boxspring 180x220 kopen bij Pullman

Een Pullman boxspring van 180x220 biedt meer dan voldoende ruimte om heerlijk te slapen en fris en fruitig te kunnen ontwaken. Bent u een beweeglijke slaper en gebruikt u graag veel ruimte in bed? Extra been- en voetenruimte is dan geen overbodige luxe, zeker niet als u ook nog eens lang bent. Bij Pullman combineren we twee aparte boxsprings naast elkaar tot een 180x220 boxspring. Dit is extra handig bij de levering en de montage van uw bed. Pullman biedt ook volledig geveerde boxsprings. De pocketveren zijn dan van rand tot rand in de boxspring geplaatst. Op die manier slaapt u heerlijk samen, zonder dat u in het midden een overgang voelt. We raden u aan om de boxspring van 180x220 (en het matras) altijd 20 centimeter langer te kopen dan uw eigen lichaamslengte. Zo weet u zeker dat u altijd voldoende ruimte heeft.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen