Boxspring 200x210

Als u op zoek bent naar een extra breed en extra lang bed, dan is een boxspring van 200x210 perfect voor u. Doordat dit bed veel ruimte biedt, zorgt het ervoor dat bewegelijke slapers elkaar niet in de weg liggen. Zowel u als uw bedpartner heeft alle ruimte om zich probleemloos om te draaien of een keer van houding te wisselen. Een boxspring van 200x210 maakt direct een imposante indruk. Zodra u de slaapkamer binnenstapt valt het comfortabele bed meteen op. Geef uw slaapkamer ook deze luxe en sfeervolle uitstraling met een boxspring van 200x210 van Pullman.

Boxspring 200x210 kopen

Een boxspring 200x210 is extra lang, zodat u heerlijk languit kunt liggen. Of u nu alleen slaapt of samen met een partner, er is altijd voldoende ruimte om vrij te kunnen bewegen. Wist u dat u tot wel 40 keer per nacht van slaappositie wisselt? Als uw bed niet de juiste ondersteuning biedt, dan kunt u hier wakker van worden. Slaapt u op een kwalitatief slaapsysteem zoals een boxspring van 200x210 van Pullman? Dan wisselt u even vaak van positie, alleen merkt u hier niets van.

 

Kwalitatieve boxspring 200x210 van Pullman

Ook de boxspring van 200x210 is geproduceerd in Nederland. Hierbij is gebruik gemaakt van onder andere materialen zoals: wol, katoen, zijde, paardenhaar en vurenhout. Wij gebruiken inside pocketveren voor de beste kwaliteit. Ook is het mogelijk om een boxspring van 200x210 te produceren waarbij de pcketveren verdeeld zijn over de gehele breedte en lente van het bed. Zo ontstaat de optimale ondersteuning en ervaart u deze op iedere plek van het bed.

 

Een comfortabele boxspring van 200x210

Met een boxspring 200x210 van Pullman tovert u uw slaapkamer om tot een lux hotelkamer. Als u wel eens in een hotel heeft overnacht, dan weet u het waarschijnlijk wel: een boxspring slaapt fantastisch! Het wordt daarom ook wel een hotelbed genoemd. Met een Pullman boxspring van 200x210 creƫert u dat comfortabele, luxe gevoel ook in uw eigen slaapkamer. In de state of art Pullman fabriek in Nederland wordt elke boxspring aan de hand van uw persoonlijke samenstellingen en wensen vervaardigd door gekwalificeerde en getrainde vakmensen.

Inspiratie boxspring 200x210

Voor meer inspiratie rondom het aanschaffen van een boxspring van 200x210 kunt u advies inwinnen bij een van de Pullman medewerkers. Neem contact op met een van de vele Pullman dealers en laat u informeren en inspireren in een van de prachtige showrooms. Laag voor laag stelt u uw eigen droombed samen. U kunt hierbij kiezen uit een waaier aan meubelstoffen, verschillende soorten ligcomfort, maatvoering, type matrassen, toppers en hoofdborden.

 

Een ergonomische boxspring 200x210

Pullman zorgt er altijd voor dat uw boxspring ergonomisch aansluit op uw slaaphouding en persoonlijke voorkeuren. Uw lengte, gewicht en postuur bepalen voor een groot deel of u beter voor een firm of standaard ondersteuning kunt kiezen. Ligt u graag extra zacht? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een topper op uw matras. Gaat uw voorkeur uit naar een langer bed in de slaapkamer? Bekijk dan of de boxspring 200x220 iets voor u is. Bij Pullman is er altijd een passend formaat aanwezig dat volledig is afgestemd op uw wensen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen