Pullman boxspring Seattle 1813 x 1360

Boxspring 200x210

U vindt het geweldig om ’s nachts alle ruimte te hebben terwijl u slaapt? Ga dan voor een 200x210 boxspring van Pullman. Deze boxspring is extra lang gemaakt zodat u heerlijk languit kunt liggen.

Boxspring 200x210 kopen

Vindt u het heerlijk om ’s nachts alle ruimte te hebben terwijl u slaapt? Ga dan voor een boxspring 200x210 van Pullman. Deze boxspring 200x210 is extra lang, zodat u heerlijk languit kunt liggen. Of u nu alleen slaapt of samen met een partner: er is altijd ruimte genoeg om vrij te bewegen. Wist u dat u wel tot 40 keer per nacht van slaappositie wisselt? Dit is behoorlijk oncomfortabel als u in een bed ligt van lage kwaliteit. Slaapt u op een kwalitatief slaapsysteem zoals deze boxspring 200x210 van Pullman? Dan wisselt u even vaak van positie, alleen merkt u er niets van.

Genoeg lengte?

Is de boxspring 200x210 niet lang genoeg voor u? Bekijk dan de boxspring 200x220 van Pullman. Als u de lengte van het matras gaat bepalen, is het belangrijk dat u minimaal 20 centimeter bij uw eigen lengte op telt.

Kwalitatieve boxsprings van Pullman

Alle Pullman boxsprings zijn stuk voor stuk gebouwd in Nederland en voorzien van kwalitatieve materialen zoals wol, katoen, zijde en paardenhaar, solide vurenhouten frames en unieke InSide pocketveren. Speciaal voor die mensen die graag knus bij elkaar liggen, bouwt Pullman ook boxsprings die naadloos en van zij-tot-zij geveerd zijn. Zo geniet u van een optimaal slaapcomfort over de gehele breedte van uw boxspring 200x210, van rand tot rand.

Een comfortabel bed 200x210? Kies Pullman!

Als u wel eens in een hotel heeft overnacht, dan weet u het waarschijnlijk wel: een boxspring slaapt fantastisch! Een boxspring wordt daarom ook wel een hotelbed genoemd. Met een Pullman bed 200x210 creëert u dat comfortabele, luxe gevoel ook in uw eigen slaapkamer. In de state of art Pullman fabriek in Nederland wordt elke boxspring aan de hand van uw persoonlijke samenstellingen en wensen vervaardigd door gekwalificeerde en getrainde vakmensen.

Laat u inspireren

Neem contact op met een van de vele Pullman dealers en laat u informeren en inspireren in een van de prachtige showrooms. Laag voor laag stelt u uw eigen droombed samen. U kunt hierbij kiezen uit een waaier aan meubelstoffen, verschillende soorten ligcomfort, maatvoering, type matrassen, topdekmatrassen en hoofdborden die voorzien zijn van de kenmerkende Pullman signatuur.

Een ergonomische boxspring 200x210

Pullman zorgt er altijd voor dat uw boxspring ergonomisch aansluit bij uw identiteit en persoonlijke voorkeuren. Uw lengte, gewicht en postuur bepalen voor een groot deel of u beter voor een firm of standaard ondersteuning kunt kiezen. Ligt u graag extra zacht? Dan adviseert Pullman het gebruik van een topper of topdekmatras op uw matras. Gaat uw voorkeur uit naar een kleiner bed, of heeft u minder ruimte in de slaapkamer? Bekijk dan alle andere afmetingen die beschikbaar zijn, bijvoorbeeld de boxspring 180x210 of 160x210. Bij Pullman is er altijd een passend formaat aanwezig dat volledig is afgestemd op uw wensen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen