Pullman boxspring 120x210

Boxspring 90x220

Een boxspring creëert een luxe uitstraling in de slaapkamer. Daarom kiezen ook zoveel hotels voor deze bijzondere slaapbeleving.

De boxspring 90x220

Met een boxspring 90x220 creëert u een luxe uitstraling in uw slaapkamer. Dat is ook de reden waarom veel hotels kiezen voor deze bijzondere slaapbeleving. Een boxspring 90x220 is opgebouwd uit verschillende lagen. De basis wordt gevormd door het gestoffeerde onderstel, de ‘bak’ met veren: dit wordt ook wel de boxspring genoemd. Deze bodem kunt u voorzien van een mooi bijpassend hoofdbord. Het hoofdbord draagt in sterke mate bij aan de uitstraling. Daarom kunt u bij Pullman uit een scala aan verschillende stijlen kiezen. We vertellen u graag meer over de boxspring 90x220.

Boxspring matras 90x220

Op een eenpersoons boxspring wordt een boxspring matras 90x220 gecombineerd. Dit boxspring matras 90x220 kan worden voorzien van een reguliere matrashoes. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een boxspring matras 90x220 die is gestoffeerd in dezelfde stof en kleur die u heeft gekozen voor de boxspring 90x220. U kunt in dat geval ook een topper combineren bij uw boxspring 90x220. Dit wordt ook wel een comforttopper genoemd. Zo’n topdekmatras biedt u extra ligcomfort, is extra soepel en heerlijk zacht. Topdekmatrassen kunnen een kern hebben van latex, natuurlatex of pocketveren. Deze materialen zijn voor de extra ondersteuning. Kiest u voor een verstelbare boxspring? Dan kunt u de splitvariant of splittopper bestellen. Hierdoor kunt u beiden de positie van het bed veranderen. Heeft u de extra lengte van de boxspring 90x220 niet nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een boxspring van 90x200 of van 90x210.

Welke boxspring 90x220 matras kiest u?

De juiste keuze van uw boxspring 90x220 matras is belangrijk: u wilt natuurlijk lang kunnen genieten van uw aankoop. Houd daarom best rekening met uw persoonlijke voorkeuren, maar denk ook aan andere punten, zoals eventuele allergieën of de warmtebeleving tijdens uw slaap. Ook uw postuur, gewicht en lengte zijn een ideale graadmeter voor de keuze die u maakt voor de hardheid van een matras. Ze bepalen in grote mate de correcte ergonomische ondersteuning die u nodig heeft tijdens uw slaap.

De Pullman dealer

Wilt u de keuze voor uw boxspring 90x220 makkelijk laten verlopen, schakel dan hulp in van een Pullman dealer. Zij bieden in hun prachtige showroom een ideaal kader om u te helpen bij het testen van uw nieuwe boxspring 90x220. Ook bieden ze een inspiratie aan mogelijkheden. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijker om u in te beelden hoe het bed van uw dromen er echt uitziet. Daarnaast maakt u ook kennis met onze vakmensen, die de montage van uw bed van A tot Z regelen.

Elektrische boxspring 90x220

Wist u dat u de boxspring 90x220 ook als elektrisch verstelbare boxspring kunt aanschaffen? In dat geval kunt u met een draadloze afstandsbediening de positie van zowel uw rug als van uw benen onafhankelijk van elkaar instellen. U kunt dit zeker beschouwen als een luxe. Met een minimale positiewijziging merkt u al een groot verschil in slaapcomfort. Bij bijvoorbeeld lage rugpijn kan een lichte verhoging van het hoofdeinde al voor veel verlichting zorgen. Heeft u snel koude voeten of heeft u vaak last van gezwollen voeten? Zet dan het voeteinde een stukje omhoog, om de doorbloeding in de voeten te stimuleren. Het draagt allemaal bij aan een optimaal ergonomisch ligcomfort, elke dag opnieuw. En we moeten toegeven, het is ook heerlijk om te kunnen relaxen of een ontspannend boek te lezen na een zware dag.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen