Pullman boxspring 120x210

Boxspring 100x200

Een boxspring 100x200 is een heerlijk ruime boxspring om alleen in te slapen. Slaapt u met een partner, dan combineert u gewoon twee lighelften tot tot één royaal groot bed.

Een boxspring 100x200 kopen

Met een eenpersoons boxspring 100x200 heeft u een heerlijke ruime boxspring om alleen in te slapen. Slaapt u met een partner? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om twee lighelften te combineren tot een groot, royaal bed. Bij Pullman is het mogelijk om een van zij-tot-zij geveerde boxspring aan te schaffen. De pocketveren lopen dan in de breedte, van rand tot rand in een honingraat structuur. In het midden ervaart u geen verschil in ligcomfort. De boxspring 100x200 is een echte aanrader als u graag de volledige breedte van het bed benut, maar ook als u graag tegen een ander aankruipt van tijd tot tijd.

De perfecte boxspring bij uw lichaamslengte

De lengte van boxspring dat het beste bij u past, hangt af van uw lichaamslengte. We raden het bij Pullman aan om een boxspring te kiezen dat 20 centimeter langer is dan uw eigen lichaamslengte. Zo weet u zeker dat u heerlijk uitgestrekt en ontspannen kunt gaan slapen. Bent u bijvoorbeeld 180 centimter lang? Dan is een boxspring 100x200 geschikt. Bent u 190 centimeter lang? Kies dan voor een boxspring met een lengte van 100x210 of 100x220 centimeter.

Comfortabel slapen? Dat kan in de boxspring 100x200!

Een boxspring creëert precies het comfortabele en luxe gevoel dat past bij een sterrenhotel in uw eigen huis. Kies daarom ook welke Pullman boxspring bij u past. Als u een boxspring gaat samenstellen, heeft u keuze uit verschillende typen boxsprings. Denk aan het kiezen van de hoofdborden, matrassen en pootjes. Alles stemt u af op uw persoonlijke slaapcomfort. Uw Pullman dealer helpt u graag om een passende keuze te maken. Daarnaast helpen zij u ook met de vlotte levering tot in uw slaapkamer, inclusief de montage van uw nieuwe boxspring 100x200.

Maak uw eenpersoons boxspring 100x200 compleet

Als u een boxspring gaat kiezen, heeft u altijd de keuze om uw nieuwe bed te combineren met een hoofdbord. Zowel de boxspring als het hoofdbord wordt altijd vakkundig afgewerkt met een kleur- en stofsoort naar keuze. De keuzes die u maakt voor het hoofdbord bepalen welke stijl uw bed en uw slaapkamer krijgen. Kiest u voor tijdloos, modern of toch voor een klassiek design? Of gaat uw voorkeur uit naar trendy en hip? Pullman levert u het hoofdbord dat past bij uw voorkeuren en bij uw slaapkamerinterieur. Het is ook mogelijk om het matras van uw boxspring 100x200 mee te laten stofferen in dezelfde stof en kleur. Dat is een mooie uitkomst als u kiest voor een matrastopper. Uiteraard zijn de tijdloze en ambachtelijk gemaakte Pullman matrassen ook als regulier matras verkrijgbaar. In dat geval voorziet Pullman de matrashoes altijd van een Sensity® behandeling. Hierdoor slaapt u steeds hygiënisch, fris en vrij van huisstofmijt.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen