Pullman boxspring Seattle

Boxspring 120x200

Ook voor het kopen van een boxspring 120x200 bent u bij Pullman aan het goede adres. Is het een ruime eenpersoonsboxspring? Of eerder een kleine tweepersoonsboxspring? We laten het in het midden, echter zo heeft u meteen wel de verklaring waarom men deze maat als een twijfelaar boxspring bestempelt. Aan de kwaliteit hoeft u in ieder geval niet te twijfelen.

Boxspring 120x200

Bent u van plan om een boxspring 120x200 te kopen? Dan bent u bij Pullman aan het goede adres. Dit bed wordt ook wel een twijfelaar boxspring 120x200 genoemd. Dit komt, omdat een 120x200 boxspring wordt gezien als een ruim eenpersoonsbed, of een klein tweepersoonsbed. Of u de boxspring 120x200 alleen gebruikt of samen: aan de kwaliteit van Pullman hoeft u niet te twijfelen.

Uw boxspring 120x200 samenstellen

U kunt uw Pullman Classic boxspring 120x200 gemakkelijk samenstellen. Bij een van onze Pullman dealers staat altijd wel iemand klaar om u te helpen en om uw deskundig advies te geven. U kunt hierbij kiezen uit een vlakke, niet verstelbare variant, of een elektrisch verstelbare boxspring die u traploos kunt positioneren in die lichaamshouding die uw voorkeur heeft. Onze boxspring 120x200 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen. Wilt u van uw boxspring 120x200 een boxspringbed maken? Dan kunt u het bed voorzien van een hoofdbord en/of een voetbord. Uw twijfelaar boxspring 120x200 combineert u met een Pullman matras in de afmeting 120x200. Wilt u de kers op de taart? Maak dan uw bed af met een Pullman 120x200 topdekmatras. Daarnaast is het mogelijk om de 120x200 boxspring ook in andere lengtematen te kopen, kies dan bijvoorbeeld voor een boxspring 120x210.

Waarom kiezen voor een boxspring 120x200?

Een twijfelaar boxspring 120x200 heeft veel voordelen. Zo blijft de ruimte die het bed inneemt beperkt. Dit is ideaal als u veel ruimte vrij wil houden in uw slaapkamer, of als u in een kleine slaapkamer maximaal gebruik wil maken van de beschikbare ruimte. Een boxspring 120x200 biedt veel meer ruimte dan de gebruikelijke eenpersoons boxsprings met een formaat van 90x200 of 100x200. Slaapt u alleen in een bed en geniet u graag van veel bewegingsruimte? Dan is een 120x200 boxspring zeker geschikt. Daarnaast is het ook mogelijk om van dit formaat twee boxsprings te combineren. Op deze manier creëert u een bed van 220x200. Geniet van alle ruimte! Als het nodig is, kunt u deze twee boxsprings ook weer los van elkaar zetten, dit kan bijvoorbeeld handig zijn tijdens het schoonmaken.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen