Pullman OriginalNederlands vakmanschap

Visionair George Mortimer Pullman creƫerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van de bedden in treincoupƩs die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring.

Bij Pullman Original gebruiken wij alleen mooie en natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast kiezen wij voor productie in Nederland, waardoor er minder transport nodig is en de CO2 uitstoot zoveel mogelijk wordt beperkt.

Download brochure

Zorgvuldig samengestelde bedden

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft d.m.v. het Pullman InSide pocketveer-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

De Original collection van Pullman wordt uitgevoerd met de elektrothermisch nageharde InSide pocketveren en de beste natuurlijke materialen zoals paardenhaar, wol en zijde. En voor een extra hoog ligcomfort zijn alle matrassen en boxspprings van rand tot rand geveerd.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Pullman_Headers_Original_2000x1500_Aspen
Verstelbare boxspring
Een grotesk hoofdbord voor absolute elegantie
De keuze uit een colour matras (alleen in de stof Momento) of een witte matras uit de Pullman Original Collection
Pullman_Original_Afbeeldingen_1200x700-Aspen
PM_Original_2300x1400_076 (002)

Boxspring Aspen

Elegant, Luxueus en Comfortabel

 

Dit groteske, volumineuze hoofdbord is een echte eye-catcher in de slaapkamer! Niet alleen nodigt de comfortabele uitstraling uit om gelijk het bed in te duiken, het imposante hoofdbord geeft een luxueuze en elegante uitstraling aan uw slaapkamer. Alsof u elke nacht in een design-hotel overnacht.

 

Hoofdbord Aspen heeft een totale hoogte van ca. 117 cm. Aan beide zijden 30 cm breder dan de bestelde maat. Voor de bekleding kunt u kiezen uit de gehele Pullman stoffencollectie, echter in combinatie met het Original Colour matras alleen leverbaar in de stof Momento.

 

Bekijk de Pullman Original matrassencollectie
Pullman_Original_Afbeeldingen_1200x700Memphis
Designpootjes voor een Scandinavische look
Leverbaar in witte- en colour matrassen met een rijke stitch border (alleen in de stof Momento)
Vaste boxspring met massief vurenhouten frame
PM_Original_2300x1400_213 (002)
PM_Original_2300x1400_178 (002)

Boxspring Memphis

Het zit hem in de details!

 

Bij het ontwerpen van de Pullman Original hoofdborden hebben onze designers zich laten inspireren door Scandinavisch design. Hoofdbord Memphis lijkt bijna te zweven door de slanke pootjes. Het strakke en luchtige design wordt doorgetrokken naar de boxen door de slanke pootjes terug te laten komen.

 

Hoofdbord Memphis heeft een totale hoogte van ca. 112 cm (incl. 12 cm voetelement). Aan beide zijden 15 cm breder dan de bestelde maat. Voor de bekleding heeft u keuze uit de gehele Pullman stoffencollectie, echter in combinatie met het Original Colour matras alleen leverbaar in de stof Momento.

 

 

 

 

Download hier de Pullman Original Brochure

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen