Pullman-Original-061 (1)

Pullman Original Puur Nederlands vakmanschap

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van bedden in treincoupés. Dit concept vormt vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere Pullman boxspring. Pullman Original maakt uitsluitend gebruik van kwalitatieve en natuurlijke materialen. Daarnaast worden alle Pullman producten geproduceerd in Nederland. Puur Nederlands vakmanschap dat zorgt voor een beperkt aantal transportbewegingen, en een beperkte uitstoot aan CO2. In uw Pullman kunt u op twee oren slapen.

Download brochure

Zorgvuldig samengestelde bedden

U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft d.m.v. het Pullman InSide pocketveer-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings.

De Original collection van Pullman wordt uitgevoerd met de elektrothermisch nageharde InSide pocketveren en de beste natuurlijke materialen zoals paardenhaar, wol en zijde. En voor een extra hoog ligcomfort zijn alle matrassen en boxsprings van rand tot rand geveerd.

Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Pullman Original: ervaar het verschil

Een Pullman Original boxspring ligt over de hele breedte heerlijk! Dankzij de van rand tot rand geveerde pocketveren ervaart u over de hele breedte hetzelfde ligcomfort, zonder randen.

Strak afgewerkt

Zoals u het mag verwachten wordt een Pullman Original boxspring onberispelijk afgewerkt. De vlakke, niet-verstelbare uitvoering wordt gedragen door een massief vurenhouten frame. Deze solide constructie wordt afgewerkt met zorgvuldig geselecteerde en kwaliteitsvolle meubelstoffen en een matrasremmende stof om ook uw matras mooi op de plaats te houden. U maakt de uitstraling van uw Pullman boxspringbed compleet door poten en hoofdborden zoals de hoofdborden Memphis of Aspen naar smaak te combineren. Zo wordt uw Pullman bed de perfecte match in uw slaapkamerinterieur.

Slaapgewoonten

Een goede slaapvoorbereiding wordt gevoed door kleine slaapgewoonten. Leest u graag ontspannen enkele pagina’s uit uw favoriete boek? Of neemt u ’s avonds even de tijd om de drukke dag te doorlopen terwijl uw benen ontspannen in een relaxstand liggen? Kijk dan zeker naar de Pullman Original verstelbare boxspring. Deze traploze en draadloze elektrisch verstelbare boxspring is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt gedragen door een ijzersterk stalen frame.

Combineer met een aangepast Pullman Matras

De Pullman Original boxspringcollectie is ontworpen voor gebruik in combinatie met de Pullman Original matrassen. Kies voor het unieke ligcomfort van het Original matras Elan, Evoke of Elect. Slaapt u graag extra soepel en goed ondersteund door een topdekmatras? Dan kunt u kiezen voor de Pullman matras Original Colour. Dit matras wordt bekleed met dezelfde meubelstof als uw Pullman Original boxspring. U kiest een van de vier kleuren uit de Moment collectie en bepaalt het ligcomfort van uw Pullman Original comforttopper. U kunt kiezen voor natuurlatex of verenpockets.

De Pullman Original matrascollectie kenmerkt zich door de InSide pocketveren in het interieur. Helemaal Pullman en onovertroffen ergonomisch!

Dromen worden werkelijkheid

Onze Pullman dealers helpen u graag bij alle keuzes en bieden u de mogelijkheid om het bed van uw dromen uit te proberen in de showroom. Onderschat het belang van een goed professioneel advies niet en laat u altijd adviseren door een expert. Zo voorkomt u teleurstellingen en onnodig retourneren. Het retourneren is het niet alleen een belasting op uw tijd, maar het is ook belastend voor het milieu.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen