Pullman boxspring Aspen hoofdbord

Pullman Original Collection

Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman het concept voor de unieke verende ondersteuning van bedden in treincoupés. Dit concept vormt vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere Pullman boxspring. Pullman Original voegt hier een nieuwe dimensie aan toe door het gebruik van Triple Pocket InSide pocketvering in de Original matrassen. Een ligcomfort dat zijn gelijke niet kent...

Download brochure

Terug naar kwaliteit

Als er iets is dat we missen uit "de oude tijd" is het wel het vakmanschap en de kwaliteit waarmee producten werden vervaardigd. Pullman brengt deze nostalgie weer tot leven met de Pullman Original Collection. Luxe, duurzame materialen, handgemaakt door vakmensen uit Nederland. Drie tijdloze boxspringmodellen, elk met een uniek karakter. U slaapt als nooit tevoren in uw Pullman Original boxspring.

Pullman Original: ervaar het verschil

Een Pullman Original boxspring ligt over de hele breedte heerlijk! Dankzij de van rand tot rand geveerde pocketveren ervaart u over de hele breedte hetzelfde ligcomfort, zonder randen.

Strak afgewerkt

Zoals u het mag verwachten wordt een Pullman Original boxspring onberispelijk afgewerkt. De vlakke, niet-verstelbare uitvoering wordt gedragen door een massief vurenhouten frame. Deze solide constructie wordt afgewerkt met zorgvuldig geselecteerde en kwaliteitsvolle meubelstoffen en een matrasremmende stof om ook uw matras mooi op de plaats te houden. U maakt de uitstraling van uw Pullman boxspringbed compleet door poten en hoofdborden zoals de hoofdborden Memphis of Aspen naar smaak te combineren. Zo wordt uw Pullman bed de perfecte match in uw slaapkamerinterieur.

Slaapgewoonten

Een goede slaapvoorbereiding wordt gevoed door kleine slaapgewoonten. Leest u graag ontspannen enkele pagina’s uit uw favoriete boek? Of neemt u ’s avonds even de tijd om de drukke dag te doorlopen terwijl uw benen ontspannen in een relaxstand liggen? Kijk dan zeker naar de Pullman Original verstelbare boxspring. Deze traploze en draadloze elektrisch verstelbare boxspring is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt gedragen door een ijzersterk stalen frame.

Combineer met een aangepast Pullman Matras

De Pullman Original boxspringcollectie is ontworpen voor gebruik in combinatie met de Pullman Original matrassen. Kies voor het unieke ligcomfort van het Original matras Elan, Evoke of Elect. Slaapt u graag extra soepel en goed ondersteund door een topdekmatras? Dan kunt u kiezen voor de Pullman matras Original Colour. Dit matras wordt bekleed met dezelfde meubelstof als uw Pullman Original boxspring. U kiest een van de vier kleuren uit de Moment collectie en bepaalt het ligcomfort van uw Pullman Original comforttopper. U kunt kiezen voor natuurlatex of verenpockets.

De Pullman Original matrascollectie kenmerkt zich door de InSide pocketveren in het interieur. Helemaal Pullman en onovertroffen ergonomisch!

Dromen worden werkelijkheid

Onze Pullman dealers helpen u graag bij alle keuzes en bieden u de mogelijkheid om het bed van uw dromen uit te proberen in de showroom. Onderschat het belang van een goed professioneel advies niet en laat u altijd adviseren door een expert. Zo voorkomt u teleurstellingen en onnodig retourneren. Het retourneren is het niet alleen een belasting op uw tijd, maar het is ook belastend voor het milieu.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen