Pullman merkwaarden Richard

Beddenspecialist Bedtime

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Gedempte Oude Gracht 135
 • 2011 GP HAARLEM

Locatie

Parkeren Externe parkeerplaats - Parkeergarage de Kamp, de Wittstraat 1, 2011 DV Haarlem

Waarom Beddenspecialist Bedtime?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Beddenspecialist Bedtime reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Beddenspecialist Bedtime in Haarlem, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Haarlem? Deze beddenwinkel in Haarlem, Noord-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers).Beddenspecialist Bedtime voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze ende keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Haarlem Haarlemmermeer, Velsen, Bloemendaal en Heemstede bent u bij Beddenspecialist Bedtime in Haarlem aan het juiste adres. Beddenspecialist Bedtime is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Beddenspecialist Bedtime over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Beddenspecialist Bedtime is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Beddenspecialist Bedtime heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Beddenspecialist Bedtime in Haarlem

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen