Pullman merkwaarden Richard

Beds Only

Welkom bij Beds Only, een speciaalzaak op het gebied van kwalitatief en betaalbare slaapkamers, u kunt hier terecht voor volledig maatwerk, optimale slaapcomfort & de nieuwste trends, zorgvuldig voor u geselecteerd op prijs-kwaliteitverhouding, garantie en service. Een goede nachtrust begint met deskundig persoonlijk advies. Het is ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met het beste slaapcomfort die bij uw wensen past. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in ons uitgebreide collectie waaronder kwaliteitsmerk Pullman.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Loosduinseweg 373B
  • 2471 AE DEN HAAG

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Beds Only?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Beds Only reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Beds Only in Den Haag, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Den Haag? Deze beddenwinkel in Den Haag, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Beds Only voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Den Haag Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Rijswijk en Westland bent u bij Beds Only in Den Haag aan het juiste adres. Beds Only is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Beds Only over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Beds Only is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Beds Only heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Beds Only in Den Haag.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen