Pullman merkwaarden Pascal

Bedzzz Bedden

BedZzz bedden is dé beddenspecialist van het Westland met ruim 1500m2 showroom met boxsprings, houten bedden, matrassen, bed textiel, linnenkasten etc. Bedzzz is de nieuwe naam voor Nipius, met de bekende gezichten en goede service als vanouds. Wij zijn dealer van o.a Pullman, Serta, Caresse, Steel & Stocking, Nolte, Velda, Swiss Sleep, Technogel, Norma, Silvana en Sleepy. Team BedZzz heet u van harte welkom.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Maasambacht 7
 • 2676 AW MAASDIJK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Bedzzz Bedden?

 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Airconditioning
 • Advies aan huis
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Bedzzz Bedden reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Bedzzz Bedden in Maasdijk, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Maasdijk? Deze beddenwinkel in Maasdijk, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Bedzzz Bedden voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Maasdijk, Rotterdam, Den Haag, Midden-Delftland en Maassluis bent u bij Bedzzz Bedden in Maasdijk aan het juiste adres. Bedzzz Bedden is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelfervaren. Ook beschikt Bedzzz Bedden over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Bedzzz Bedden is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Bedzzz Bedden heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Bedzzz Bedden in Maasdijk.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen