Pullman merkwaarden Richard

Bleeker de Groot BV

Lekker slapen, dat willen we natuurlijk allemaal. In onze grote slaapstudio informeren wij u over het heerlijke, zorgeloze slapen. Fijne matrassen, boxsprings en ledikanten op ambachtelijke wijze gemaakt. We helpen u kiezen door uitgebreid te testen en houden rekening met gewicht, lengte, maar ook met uw persoonlijke voorkeur. Onze expertise gaat heel ver en wij hebben in de 85 jaar, dat wij als Bleeker de Groot bestaan, al heel veel mensen geholpen aan een heerlijk matras en een goede nachtrust.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Arendsweg 48-52
  • 1944 JG BEVERWIJK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Bleeker de Groot BV?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Bleeker de Groot BV reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Bleeker de Groot BV in Beverwijk, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Beverwijk? Deze beddenwinkel in Beverwijk, Noord-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Bleeker de Groot BV voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Beverwijk, Oosterwijk, Zuidbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Zuidbroek, Beijerlust en Heemskerkerduin bent u bij Bleeker de Groot BV in Beverwijk aan het juiste adres. Bleeker de Groot BV is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Bleeker de Groot BV over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Bleeker de Groot BV is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Bleeker de Groot BV heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Bleeker de Groot BV in Beverwijk.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen