Blekkenhorst Haaksbergen

JANZEN giftset cadeau
Ontvang van 6 april t/m 31 mei 2023 een JANZEN giftset cadeau bij aankoop van een Pullman matras. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel. Plan uw bezoek aan onze winkel online en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Eibergsestraat 21
 • 7481 HE HAAKSBERGEN

Locatie

Waarom Blekkenhorst Haaksbergen?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Blekkenhorst Haaksbergen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Blekkenhorst BV in Haaksbergen, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Haaksbergen? Deze beddenwinkel in Haaksbergen, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Blekkenhorst BV voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Haaksbergen, Delden, Deldeneresch, Azelo, Borne, Letterveld, Het Oldhof, Woolde en Oele bent u bij Blekkenhorst BV in Haaksbergen aan het juiste adres. Blekkenhorst BV is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Blekkenhorst BV over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Blekkenhorst BV is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Blekkenhorst BV heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Blekkenhorst BV in Haaksbergen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen