Pullman merkwaarden Barbara

Broekman

Ontdek het Pullman assortiment met toppers, matrassen en boxsprings bij Broekman in Utrecht. De historie van dit familiebedrijf start ruim honderd jaar geleden. Al sinds 1919 kunt u er in alle rust terecht voor hoge kwaliteit slaapcomfort. Broekman is een in Utrecht gevestigde familiezaak in bedden met een lange en trotse geschiedenis die meer dan een eeuw teruggaat. Sinds 1919 voorziet Broekman klanten uit de hele regio van hoogwaardig slaapcomfort en advies bij het kiezen van het perfecte matras en ligcomfort voor hun individuele lichaamsvorm. Als erkend Pullman dealer biedt de winkel een breed scala aan verschillende modellen. Van boxsprings tot toppers en matrassen

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Willem van Noortstraat 125
  • 3514 GD UTRECHT

Locatie

Parkeren Betaald parkeren bij de winkel.

Waarom Broekman?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Airconditioning
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Broekman reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Utrecht, Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Utrecht? Broekman voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Broekman is een erkend Pullman dealer, waardoor het beschikt over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor een optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Broekman is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. De kernwaarden van dit meer dan honderd jaar ervaren huis staan nog altijd overeind. Alles draait om u en uw gezonde en heerlijke nachtrust. Maak een afspraak en ontdek wat voor u het juiste ligcomfort is.

Eerlijk advies bij Broekman Interieur

Bij Broekman worden de kernwaarden die sinds de oprichting aanwezig zijn nog steeds gehandhaafd, uw tevredenheid en nachtrust zijn van het grootste belang. Klanten zijn altijd verzekerd van professioneel advies en persoonlijke service, zodat ze de juiste keuze afgestemd op hun wensen kunnen maken.

Het deskundige team van Broekman Interieur begrijpt dat het kiezen van een nieuw bed of matras een belangrijke beslissing is, dus zorgen ze ervoor dat elke klant eerlijke begeleiding krijgt tijdens zijn of haar winkelervaring. Het personeel legt in detail alle aspecten van bedden, matrassen en boxsprings uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afmetingen, gebruikte materialen en verschillende soorten technologieën die in moderne slaapsystemen zijn verwerkt. Met deze kennis kunnen klanten er zeker van zijn dat ze een weloverwogen beslissing hebben genomen bij de keuze van hun nieuwe bed of matras uit het Pullman assortiment bij Broekman Interieur.

Bed of matras kopen bij Broekman Interieur

Welk type bed of matras u ook zoekt, Broekman Interieur heeft binnen de Pullman collectie voor ieder wat wils. Van klassieke stijlen tot moderne ontwerpen en van orthopedisch correcte bedden tot innovatieve systemen. Wat het ook is dat belangrijk voor u is, kijk niet verder dan Broekman interieur! Ze begrijpen hoe belangrijk een goede nachtrust kan zijn en streven ernaar dat u altijd precies krijgt wat u nodig heeft voor een optimale slaap. Met beproefde topproducten van ons merk: Pullman, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw bed met zorg en deskundigheid is geselecteerd. Breng snel een bezoek aan de winkel van Broekman Interieur en laat u inspireren door onze collectie die hier wordt aangeboden. Zo kunt u pas écht de kwaliteit van Pullman in het echt ervaren.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen