Broekman

"We dress your home." Broekman Interieur zorgt voor een verzameling van veel mooie merken. Wij hebben hierdoor een ruim en kwalitatief assortiment, waaronder slaapcomfort van Pullman en Eastborn, raamdecoratie en kastenprogramma's om uw slaapkamer compleet te maken. Onze professionals helpen u graag bij de keuze voor het juiste ligcomfort.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Willem van Noortstraat 125
  • 3514 GD UTRECHT

Locatie

Parkeren Betaald parkeren bij de winkel.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Broekman?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Airconditioning
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Broekman reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Broekman in Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Utrecht? Deze beddenwinkel in Utrecht biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Broekman voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Utrecht, De Bilt, Zeist, Bunnik, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Montfoort en Woerden bent u bij Broekman in Utrecht aan het juiste adres. Broekman is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelfervaren. Ook beschikt Broekman over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Broekman is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Broekman heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Broekman in Utrecht.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen