Casba Wonen & Slapen

Bij Casba Wonen & Slapen willen wij mensen blij maken met een sfeervol huis. Daarom hebben we de mooiste merken onder een dak verzameld en geeft ons team het beste advies en topservice. In onze winkel en online willen wij onze klanten inspireren en adviseren, zodat zij een thuis krijgen om te delen.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Hoge Rijndijk 315a
  • 2382 AP ZOETERWOUDE

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Casba Wonen & Slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Casba Wonen & Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Casba Wonen & SlapenĀ in Zoeterwoude, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Zoeterwoude? Deze beddenwinkel in Zoeterwoude, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Casba Wonen & Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Zoeterwoude, Achthoven, Lage Zijde, Groenendijk, Oranjewijk en Zoeterwoude Rijndijk bent u bij Casba Wonen & Slapen in Zoeterwoude aan het juiste adres. Casba Wonen & Slapenis een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Casba Wonen & Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Casba Wonen & Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Casba Wonen & Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden vooroudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Casba Wonen & Slapen in Zoeterwoude.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen