Pullman merkwaarden Pascal

De Osim Wooncomfort

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Nijverheidsweg 5
  • 3471 GZ KAMERIK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom De Osim Wooncomfort?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij De Osim Wooncomfort reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De Osim Wooncomfort in Kamerik, Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Kamerik? Deze beddenwinkel in Kamerik, Utrecht biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). De Osim Wooncomfort voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Kamerik, Geestdorp, Houtdijken, Breeveld, Oud-Kamerik, Mijzijde, Zegveld en Lagebroek bent u bij De Osim Wooncomfort in Kamerik aan het juiste adres. Dekkers Slaapcomfort is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt De Osim Wooncomfort over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

De Osim Wooncomfort is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. De Osim Wooncomfort heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij De Osim Wooncomfort in Kamerik.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen