Pullman merkwaarden Richard

De Slaperij

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Voorheuvel 88-92
 • 3701 JH ZEIST

Locatie

Parkeren Betaald parkeren bij de winkel

Waarom De Slaperij?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij De Slaperij reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De Slaperij in Zeist, Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Zeist? Deze beddenwinkel in Zeist, Utrecht biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). De Slaperij voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialistenweten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Zeist ,Baarn, Soest, De Bilt, Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Utrechtse Heuvelrug en Bunnik bent u bij De Slaperij in Zeist aan het juiste adres. De Slaperij is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelfervaren. Ook beschikt De Slaperij over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

De Slaperij is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. De Slaperij heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij De Slaperij in Zeist.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen