Pullman merkwaarden Barbara

de Weerd Wonen & Slapen

Ervaar het Pullman assortiment bij de Weerd Wonen & Slapen. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Zijdepark 2
  • 2935 AC OUDERKERK A/D IJSSEL

Locatie

Parkeren Gratis parkeergelegenheid bij de winkel.

Waarom de Weerd Wonen & Slapen?

  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Ruime betaalmogelijkheden
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij de Weerd Wonen & Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De Weerd Wonen & Slapen in Ouderkerk a/d Ijssel, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Ouderkerk a/d Ijssel? Deze beddenwinkel in Ouderkerk a/d Ijssel, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). De Weerd Wonen & Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Ouderkerk a/d Ijssel Molenlanden, Ridderkerk, Krimpen, Zuidplas, Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Oudewater en Lopik bent u bij de Weerd Wonen & Slapen in Ouderkerk a/d Ijssel aan het juiste adres. De Weerd Wonen & Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt de Weerd Wonen & Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

De Weerd Wonen & Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. De Weerd Wonen & Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij de Weerd Wonen & Slapen in Ouderkerk a/d Ijssel.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen