Pullman merkwaarden Marlous

Droomvisie Beddenspecialist

Droomvisie is een familiebedrijf dat al sinds 1999 gespecialiseerd is in alle slaapsystemen en alle aanverwante bed- en slaapartikelen, met vestigingen in Voorschoten en Wassenaar. Maak van uw dag een droom bij Droomvisie ! Wij kunnen u adviseren bij de aankoop van een voor u geschikte bed-combinatie, u heeft bij ons de keuze uit diverse merkbedden van geweldige kwaliteit. Bent u alleen op zoek naar een matras? Wij hebben verschillende hoge kwaliteit matrassen welke geschikt zijn voor de diverse bedbodems. Onze specialisten kunnen u daarbij goed adviseren.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Langstraat 49
  • 2242 KK WASSENAAR

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Droomvisie Beddenspecialist?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Droomvisie Beddenspecialist reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Droomvisie Beddenspecialist in Wassenaar, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Wassenaar? Deze beddenwinkel in Wassenaar, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Droomvisie Beddenspecialist voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Wassenaar Rijksdorp, Maaldrift, Oud-Wassenaar, De kieviet, Adegeest, Starrenbrug, Valkenbrug en Rijnsbrug bent u bij Droomvisie Beddenspecialist in Wassenaar aan het juiste adres. Droomvisie Beddenspecialistis een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelfervaren. Ook beschikt Droomvisie Beddenspecialist over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Droomvisie Beddenspecialist is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Droomvisie Beddenspecialist heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Droomvisie Beddenspecialist in Wassenaar.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen