Pullman merkwaarden Richard

Droomvisie Voorschoten

Droomvisie is een familiebedrijf dat al sinds 1999 gespecialiseerd is in alle slaapsystemen en alle aanverwante bed- en slaapartikelen, met vestigingen in Voorschoten en Wassenaar. Maak van uw dag een droom bij Droomvisie ! Wij kunnen u adviseren bij de aankoop van een voor u geschikte bed-combinatie, u heeft bij ons de keuze uit diverse merkbedden van geweldige kwaliteit. Bent u alleen op zoek naar een matras? Wij hebben verschillende hoge kwaliteit matrassen welke geschikt zijn voor de diverse bedbodems. Onze specialisten kunnen u daarbij goed adviseren.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Schoolstraat 109a
  • 2251 BG VOORSCHOTEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Droomvisie Voorschoten?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Droomvisie Voorschoten reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Droomvisie in Voorschoten, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Voorschoten? Deze beddenwinkel in Voorschoten, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Droomvisie Voorschoten voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze ende keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leidschendam-Voorburg en Den Haag bent u bij Droomvisie in Voorschoten aan het juiste adres. Droomvisie Voorschoten is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Droomvisie Voorschoten over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Droomvisie Voorschoten is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Droomvisie Voorschoten heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Droomvisie in Voorschoten.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen