Pullman merkwaarden Pascal

Droomvlucht Slaapcomfort

Uw vakmensen voor Droomwensen, uw beddenwinkel. Met vakkundig advies, optimale service en persoonlijke benadering mogen wij ons onderscheiden. Kom Pullman ervaren in Krimpen aan den IJssel e.o.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Rotterdamseweg 64
  • 2921 AP KRIMPEN A.D. IJSSEL

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Droomvlucht Slaapcomfort?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Droomvlucht Slaapcomfort reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen a/d Ijssel, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Krimpen a/d Ijssel? Deze beddenwinkel in Krimpen a/d Ijssel, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Droomvlucht Slaapcomfort voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Krimpen a/d Ijssel, Rotterdam, Capelle, Krimpenerwaard en Ridderkerk bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen a/d Ijssel aan het juiste adres. Droomvlucht Slaapcomfort is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Droomvlucht Slaapcomfort over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Droomvlucht Slaapcomfort is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Droomvlucht Slaapcomfort heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen a/d Ijssel.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen