Pullman merkwaarden Pascal

Droomvlucht Slaapcomfort

Ervaar het Pullman assortiment bij Droomvlucht Slaapcomfort. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Swanlaweg 6-8
  • 2761 BC ZEVENHUIZEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Droomvlucht Slaapcomfort?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Droomvlucht Slaapcomfort reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Zevenhuizen? Deze beddenwinkel in Zevenhuizen, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Droomvlucht Slaapcomfort voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze ende keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Zevenhuizen, Groeneweg, Nieuwerkerk aan den Ijsel, Moerkapelle, Bleiswijk Oosthoekeind en Rotte bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen aan het juiste adres. Droomvlucht Slaapcomfort is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Droomvlucht Slaapcomfort over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Droomvlucht Slaapcomfort is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Droomvlucht Slaapcomfort heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen