Pullman merkwaarden Pascal

eLiving

eLIVING is een unieke woonwinkel met 3.000 m2 woon- en slaapinspiratie op Woonboulevard Utrecht. Op de beddenafdeling vindt u o.a. de uitgebreide boxspring- en matrassencollectie van Pullman.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Zeelantlaan 31-41
  • 3526 AK UTRECHT

Locatie

Waarom eLiving?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Gratis bezorging in heel Nederland
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij eLiving reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

eLiving in Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Utrecht? Deze beddenwinkel in Utrecht biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). eLiving voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Utrecht, De Bilt, Zeist, Bunnik, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Montfoort en Woerden bent u bij eLiving in Utrecht aan het juiste adres. eLiving is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt eLiving over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

eLiving is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. eLiving heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij eLiving in Utrecht.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen