Pullman merkwaarden Pascal

Gasse Slaapcomfort BV

Bij Gasse Slaapcomfort BV vindt u verschillende producten van Pullman die uw slaapkwaliteit aanzienlijk zullen verbeteren. U kunt er in alle rust proefliggen en u laten adviseren door de slaapspecialisten in de winkel. Je kunt hun alles vragen over de matrassen en de andere producten van dit merk. Doordat onze specialisten zijn opgeleid door de experts van het merk zelf, weten zij precies wat de voor en nadelen zijn van een bepaald matras. Zorg ervoor dat jij jouw nachtrust serieus neemt en kom bij ons langs in Limburg!
Pullman voorjaarscampagne Linara by ROMO

Nu tot €400 korting op meer dan 300 kleurtinten van de luxe stof Linara

Ontvang nu 𝘁𝗼𝘁 €𝟰𝟬𝟬 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 op de luxe kwaliteitsstof Linara by ROMO en laat uw nieuwe 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗢𝗿𝗶𝗴𝗶𝗻𝗮𝗹 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 stofferen in één van de 𝟯𝟲𝟬 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗸𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗸𝗹𝗲𝘂𝗿𝘁𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻. Bezoek onze winkel en kies de kleur die helemaal bij uw slaapkamerinterieur past.

Over Linara by ROMO
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Irmstraat 54-56
  • 6369 VB SIMPELVELD

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Gasse Slaapcomfort BV?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Gasse Slaapcomfort BV reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Simpelveld, Limburg

Voor een beddenspeciaalzaak in de regio van Simpelveld ga je naar Gasse Slaapcomfort. Hier vind je allerlei verschillende producten die jouw slaapkwaliteit naar een hoger level kunnen tillen. Van diverse matrassen met unieke eigenschappen tot ledikanten in allerlei verschillende afmetingen. Hierdoor kan iedereen bij ons in de winkel terecht voor het vinden van hun perfecte slaapproducten. Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn of waar jij tegenaan loopt, wij hebben er een oplossing voor! Binnen ons assortiment bieden we voldoende variatie en afwisseling. Hierdoor is er altijd wel een product dat van toegevoegde waarde kan zijn op jouw slaappatroon. U verwacht het misschien niet, maar er is een duidelijk verband zichtbaar tussen de kwaliteit van slapen en de materialen van bijvoorbeeld het matras. Juist de details zijn bepalend.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Gasse Slaapcomfort Simpelveld is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Hierdoor weet u zeker dat u kunt slagen. Zorg ervoor dat u uitgebreid de tijd neemt om ons brede assortiment uit te proberen. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing maakt. Door de verschillende matrassen met elkaar te vergelijken komt u er al snel achter wat wel en wat niet bij u past. Dus wacht niet te lang en kom nu naar Gasse Slaapcomfort. Deze winkel is CBW erkend.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen