Pullman merkwaarden Richard

De Baat Bedden Beneden-Leeuwen

De Baat Bedden is de slaapspecialist in de regio Beneden Leeuwen, Maas en Waal en de Betuwe. Als slaapexpert weten wij dat topkwaliteit garant staat voor goed en gezond slapen. Onze passie is om u goed te laten slapen maar ook om u te verwonderen met een droom bed. Laat u inspireren in onze unieke bedden conceptstore, in het karakteristieke pand van de Agave natuurlijk wonen. Waar sfeer, beleving en gezelligheid garant staan voor een leuke dag uit.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Classic

Orlando

De Pullman boxspring Orlando heeft een horizontale lijn in het hoofdbord en een zachte, rustgevende uitstraling. De Pullman Orlando bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Orlando. Het hoofdbord Orlando is ca. 118…
Bekijken

Express

Boxspring Pullman Express Leeds

Express Leeds

De Pullman Express Leeds is rechtdoorzee. Geen toeters en bellen, gewoon goed slapen. Tijdloos design, met een no-nonsense karakter. Het strakke hoofdbord Leeds heeft een hoogte van ca. 107 cm en is aan beide zijden 3 cm breder dan de…
Bekijken

Silverline

Pullman Silverline split topdekmatras vierkant

Silverline nat.latex split

Ervaar ultiem comfort met de Pullman Silverline Natuurlatex Split topper. Geniet van natuurlijke zachtheid en optimale ondersteuning. Word verfrist wakker en begin de dag vol energie. Gun uzelf de luxe en rust die u verdient.
Bekijken
Pullman Silverline topdekmatras vierkant

Silverline comfortschuim

Ervaar ongeëvenaard comfort met de Pullman Silverline Comfortschuim topper. Geniet van de perfecte ondersteuning en zachtheid die u verdient. Ontwaak elke ochtend verfrist en vol energie. Verwen uzelf met een rustgevende nachtrust op materialen van topkwaliteit.
Bekijken

Goldline

Pullman Goldline matras vierkant

Goldline royal

Voel de koninklijke luxe van de Goldline Royal. Dit matras biedt een sublieme slaapervaring door de perfecte combinatie van ondersteunende en ademende materialen. Elke nacht voelt als een koninklijke verwennerij.
Bekijken

Silverline

Pullman Silverline matras vierkant

Matras Silverline Premier

Kies voor de Silverline Premier en geniet van ongekend slaapcomfort. De combinatie van natuurlatex en paardenhaar zorgt voor een perfecte ondersteuning en een heerlijk bedklimaat. Elke nacht voelt als een luxe ervaring, zodat u ontspannen en uitgerust wakker wordt.
Bekijken
Pullman Silverline matras vierkant

Silverline Royal

Ervaar de koninklijke luxe van de Silverline Royal. Dit matras biedt u de perfecte balans tussen stevigheid en comfort dankzij de hoogwaardige materialen. U zult genieten van een verfrissende nachtrust en elke ochtend uitgerust beginnen aan uw dag.
Bekijken
Pullman Silverline matras vierkant

Silverline Allure

Stap in een wereld van luxe met de Silverline Allure. Dit matras omhult u met comfort dankzij de combinatie van natuurlatex en paardenhaar. U zult genieten van een heerlijke nachtrust, keer op keer, en elke ochtend verfrist ontwaken.
Bekijken
Pullman Silverline matras vierkant

Matras Silverline Luxury

Met de Silverline Luxury ervaart u elke nacht ultiem comfort. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen voor een perfecte ondersteuning en een verfrissend slaapklimaat. Ontwaak uitgerust en klaar om de dag te beginnen.
Bekijken

Contact De Baat Bedden Beneden-Leeuwen

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Heemstraweg 42
  • 6658KH BENEDEN LEEUWEN

Locatie De Baat Bedden Beneden-Leeuwen

Waarom De Baat Bedden Beneden-Leeuwen?

Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij De Baat Bedden Beneden-Leeuwen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De Baat Bedden in Beneden Leeuwen, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Beneden Leeuwen? Deze beddenwinkel in Beneden Leeuwen, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). De Baat Bedden voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Beneden Leeuwen, Tiel, Neder-Betuwe, Druten, Wijchen en Oss bent u bij De Baat Bedden in Beneden Leeuwen aan het juiste adres. De Baat Bedden is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt De Baat Bedden over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

De Baat Bedden is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. De Baat Bedden heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij De Baat Bedden in Beneden Leeuwen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen