Pullman merkwaarden Barbara

Groter in Wonen

Slapen, we komen er niet onderuit. Gelukkig maar… Zeker als u van uw welverdiende nachtrust mag genieten in een slaapkamer die daar optimaal toe uitnodigt. Als u slaagt op de Slapen-afdeling van Groter in Wonen (die kans is heel groot), wordt elke nacht vanaf nu ‘a night to remember’.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Galjoenweg 35
  • 6222 NS MAASTRICHT (Beatrixhaven)

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Groter in Wonen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Advies aan huis
  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Groter in Wonen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Groter in Wonen in Maastricht, Limburg

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Maastricht? Deze beddenwinkel in Maastricht, Limburg biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Groter in Wonen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Maastricht, Bunde, Meerssen, Oostbroek, Berg, Berg en Terblijt, Lanaken en Gasthuis bent u bij Groter in Wonen in Maastricht aan het juiste adres. Groter in Wonen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Groter in Wonen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Groter in Wonen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Groter in Wonen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Groter in Wonen in Maastricht.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen