Pullman merkwaarden Pascal

Horsten Slaapcomfort

Welkom bij Horsten Slaapcomfort Wij zijn een speciaalzaak op het gebied van gezond en betaalbaar slaapcomfort. Bij ons kunt u terecht voor de grootste keuze in slaapkamers, slaapsystemen, linnenkasten en van seniorencomfort tot comfortabele boxsprings, zowel vlak als verstelbaar. De Merken die wij voeren zijn: Pullman,Tempur, Avek, Velda, Rauch, Wiemann enz. Bij ons wordt u wel vriendelijk, maar vooral vakkundig geholpen door personeel met ervaring en vooral met een eerlijk advies. Sinds 1984 is Horsten Slaapcomfort een begrip voor het meest deskundige advies, beste service en geweldige keuze in top merken tegen de scherpste prijzen.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • 't Vaartje 9
  • 5165 NB WASPIK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Horsten Slaapcomfort?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Horsten Slaapcomfort reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Horsten Slaapcomfort in Waspik, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Waspik? Deze beddenwinkel in Waspik, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Horsten Slaapcomfort voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Waspik, Den Haag, Westland, Midden-Delftland, Delft, Leidschendam en Voorburg bent u bij Horsten Slaapcomfort in Waspik aan het juiste adres. Horsten Slaapcomfort is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassenzelf ervaren. Ook beschikt Horsten Slaapcomfort over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Horsten Slaapcomfort is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Horsten Slaapcomfort heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Horsten Slaapcomfort in Waspik.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen