Jansen Totaal Wonen

Bij Jansen Totaal Wonen ben je zeker van eerlijk en deskundig slaapadvies. De slaapexperts nemen de tijd voor je zodat je verzekerd bent van advies dat aansluit op jouw behoeften. Alles voor een fijn thuis!

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Karstraat 95
  • 6851 DG HUISSEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Jansen Totaal Wonen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Airconditioning
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Jansen Totaal Wonen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Jansen Totaal Wonen in Huissen, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Huissen? Deze beddenwinkel in Huissen, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Jansen Totaal Wonen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Huissen, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Bergen Dal, Nijmegen, Overbetuwe en Arnhem bent u bij Jansen Totaal Wonen in Huissen aan het juiste adres. Jansen Totaal Wonen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Jansen Totaal Wonen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Jansen Totaal Wonen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Jansen Totaal Wonen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Jansen Totaal Wonen in Huissen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen