Pullman merkwaarden Barbara

Janus lekker-slapen

Uw slaapcomfort staat bij ons centraal. Janus lekker slapen biedt 450 vierkante meter slaapoplossingen en is sinds 1967 gevestigd op de huidige locatie. Waar in het begin de nadruk vooral lag op ledikanten, staat tegenwoordig het slaapcomfort centraal. Zo kijken we nu als eerste naar het ligcomfort en een goede lighouding en ondersteuning. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u en gaan samen met u op zoek naar de meest ideale slaapoplossing voor uw specifieke situatie Bij Janus vindt u een brede selectie van mooie slaapmerken. Voor elke wens en vrijwel elk budget hebben wij een oplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. de collecties van Pullman Original, Silverline en verscheidene andere collecties en slaapmerken.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Eerste C. Huygensstraat 71-73
  • 1054 BT AMSTERDAM

Locatie

Parkeren Betaald parkeren bij de winkel

Waarom Janus lekker-slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Janus lekker-slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Janus lekker-slapen in  Amsterdam

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Amsterdam? Deze beddenwinkel in  Amsterdam biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Janus lekker-slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Amsterdam, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuid, Amstelveen Nieuw Sloten, Badhoevedorp en Lijnden bent u bij Janus lekker-slapen in Amsterdam aan het juiste adres. Janus lekker-slapenis een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Janus lekker-slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Janus lekker-slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voortemperatuur en zachtheid. Janus lekker-slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Janus lekker-slapen in Amsterdam.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen