Pullman merkwaarden Marlous

Kreeft

Kreeft Bedden bestaat sinds 1976, opgericht door de heer Kreeft en sinds 26 jaar overgedragen van vader op zoon. Kreeft Bedden is een speciaalzaak in matrassen, boxsprings, ledikanten, dekbedden, bedtextiel, hoofdkussens en kledingkasten. Alle bedden en matrassen worden gratis bezorgd en gemonteerd in Leeuwarden en omgeving.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Groningerstraatweg 183
  • 8922 GE LEEUWARDEN

Locatie

Waarom Kreeft?

Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Kreeft reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Kreeft in Leeuwaarden, Friesland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Leeuwaarden? Deze beddenwinkel in Leeuwaarden, Friesland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Kreeft voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Leeuwaarden, Snakkerburen, Bilgaard, Hechterp, Huizum, Lekkum, Miedum, Goutum, Teerns en Hempens bent u bij Kreeft in Leeuwaarden aan het juiste adres. Kreeft is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Kreeft over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Kreeft is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Kreeft heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden vooroudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soortenmatrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Kreeft in Leeuwaarden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen