Pullman merkwaarden Richard

Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust

Van harte welkom bij Lammerts van Bueren, de meest gerenommeerde beddenzaak van Nederland. Ervaren adviseurs zorgen ervoor dat al uw slaapwensen worden ingevuld. Een uitmuntende nachtrust is ons doel. Op onze website kunt u zich alvast oriënteren. Graag tot ziens!

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Grotestraat 72
 • 6711 AN EDE

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust in Ede, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Ede? Deze beddenwinkel in Ede, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Ede, Barneveld, Apeldoorn, Arnhem, Renkum, Wageningen, Veenendaal en Renswoude bent u bij Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust in Ede aan het juiste adres. Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassenzelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Lammerts van Bueren Ontwerpers van Nachtrust in Ede.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen