Lowik Wonen en Slapen

Ervaar het Pullman assortiment bij Lowik Wonen en Slapen. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Westeinde 660
  • 7671 CX VRIEZENVEEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Lowik Wonen en Slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Eigen bezorg- en montagedienst

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Lowik Wonen en Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Lowik Wonen en Slapen in Vriezenveen, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Vriezenveen? Deze beddenwinkel in Vriezenveen, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Lowik Wonen en Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Vriezenveen, Hardenberg, Tubbergen, Almelo, Wierden, Hellendoorn en Ommen bent u bij Lowik Wonen en Slapen in Vriezenveen aan het juiste adres. Lowik Wonen en Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Lowik Wonen en Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Lowik Wonen en Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Lowik Wonen en Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voorlange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Lowik Wonen en Slapen in Vriezenveen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen