Pullman merkwaarden Richard

Lowik Wonen en Slapen

“Voor meubelen rij je toch naar Vriezenveen”, dat klopt! En voor heerlijk slapen ook! Bij Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen ontdekt u de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment. Bij Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen vindt u een grote verscheidenheid aan boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment, die slapers een ongeëvenaard comfort bieden. Als erkend Pullman dealer is deze winkel de perfecte plaats om je ideale matras te vinden. Het personeel is zeer deskundig en ervaren als het gaat om klanten voorzien van professioneel advies over welk model het beste bij hun behoeften past.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Westeinde 660
  • 7671 CX VRIEZENVEEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Lowik Wonen en Slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
  • Eigen bezorg- en montagedienst
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Lowik Wonen en Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Vriezenveen, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Vriezenveen? Deze beddenwinkel in Vriezenveen biedt u een ruim assortiment aan Pullman producten. Löwik Wonen en Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Al sinds 1933 is deze intussen ruim 45.000m2 grote woonboulevard, met de authentieke schoorsteenpijp als baken voor de bezoekers, een echte trekpleister in de ruime regio. Löwik Wonen en Slapen is een erkend Pullman dealer. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Löwik meubelen  is de woonspeciaalzaak waar u een zeer ruime slaapafdeling kunt terugvinden met een selectie aan boxsprings en matrassen. . Löwik Wonen en Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Een zeer gevarieerde collectie meubelen, slaapkamers en keukens maken het een echt paradijs voor de woonliefhebbers. Laat u adviseren door de specialisten bij Löwik in Vriezenveen.

Collectie Löwik meubelen

Bij Löwik Wonen en Slapen kunt u bedden verwachten die een uitstekende slaapkwaliteit bieden dankzij het gebruik van geavanceerde dempingsmaterialen en ondersteunende structuren van het ons merk: Pullman. De matrassen zijn ontworpen voor een gezonde uitlijning van de wervelkolom en een luxueus niveau van zachtheid en comfort. Bovendien zijn de producten van Pullman er in verschillende maten, zodat klanten er een kunnen kiezen die het beste past bij hun lichaamstype en grootte.

Service Löwik meubelen

Het team van Löwik meubelen biedt haar klanten een helpende hand tijdens het besluitvormingsproces. Van het begrijpen hoe de verschillende soorten bedden werken, tot het uitproberen en bepalen welke specifieke optie voor hen het beste werkt. Dit zorgt ervoor dat klanten met een gerust hart vertrekken in de wetenschap dat ze een weloverwogen aankoop hebben gedaan, die aan hun persoonlijke voorkeuren. Dus als je in de buurt woont of van plan bent Vriezenveen binnenkort te bezoeken, zorg ervoor dat je de geweldige service die deze beddenspecialist te bieden heeft niet mist!

Bezoek Löwik meubelen

De showroom van Löwik meubelen is eenvoudig te bereiken. U kunt uw auto gemakkelijk parkeren, maar ook met de trein is een prima optie. Deze stopt namelijk vlak bij, waardoor u zo het terrein van Löwik meubelen oploopt. Hoe u ook naar de showroom toekomt, het team staat op u te wachten, om u de mooiste Pullman producten te laten zien.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen