Pullman merkwaarden Pascal

Matrassenstad

Sinds 2021 is Matrassenstad Breukelen overgenomen door Jos van Nieuwenhoven. Jos heeft zo’n 25 jaar ervaring in de beddenbranche en gebruikt deze kennis uiteraard bij zijn advies om tot de juiste keuze van een matras te komen. Pullman is zeer prominent aanwezig in de winkel. Men kan proefliggen op alle matrassen uit Silverline collectie die tevens leverbaar zijn uit eigen voorraad. Dit maakt dat vandaag kopen, vanavond slapen vaak tot de mogelijkheden behoort. Tot ziens in Breukelen!

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Keulschevaart 3A
  • 3621 MX BREUKELEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeergelegenheid bij de winkel.

Waarom Matrassenstad?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Matrassenstad reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Matrassenstad in Breukelen, Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Breukelen? Deze beddenwinkel in Breukelen, Utrecht biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Matrassenstad voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Breukelen, De Ronde Venen, Wijdemeren, De Bilt, Utrecht en Woerden bent u bij Matrassenstad in Breukelen aan het juiste adres. Matrassenstad is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelfervaren. Ook beschikt Matrassenstad over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Matrassenstad is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Matrassenstad heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Matrassenstad in Breukelen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen