Meulen & Baarsma Sneek

JANZEN giftset cadeau
Ontvang van 6 april t/m 31 mei 2023 een JANZEN giftset cadeau bij aankoop van een Pullman matras. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel. Plan uw bezoek aan onze winkel online en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Smidsstraat 15
  • 8601 WB SNEEK

Locatie

Waarom Meulen & Baarsma Sneek?

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Meulen & Baarsma Sneek reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Meulen & Baarsma in Sneek, Friesland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Sneek? Meulen & Baarsma in Sneek, Friesland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Meulen & Baarsma voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Sneek, Waadhoeke, Leeuwarden, De Fryske Marren en Harlingen, bent u bij Meulen & Baarsma in Sneek aan het juiste adres. Meulen & Baarsma is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Meulen & Baarsma is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Meulen & Baarsma heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Meulen & Baarsma in Sneek.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen