Moerman Woon Promenade

Ervaar het Pullman assortiment bij Moerman Woon Promenade. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Rijksstraatweg 120-124
  • 3223 KB HELLEVOETSLUIS

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Moerman Woon Promenade?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Moerman Woon Promenade reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Moerman Woon Promenade in Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Hellevoetsluis? Moerman Woon Promenade in Hellevoetsluis, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Moerman Woon Promenade voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Hellevoetsluis, Goeree-Overflakkee, Westvoorne, Brielle en Nissewaard, bent u bij Moerman Woon Promenade in Hellevoetsluis aan het juiste adres. Moerman Woon Promenade is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Moerman Woon Promenade over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Moerman Woon Promenade is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Moerman Woon Promenade heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Moerman Woon Promenade in Hellevoetsluis.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen